TIBERIU TROIA

Ziua de pregătire a standurilor de la SMAEB 2018

Mâine începe cea de-a XVI-a ediție a SMAEB, expoziția de motociclete devenită de mulți ani talcioc datorită celor care vin la vânătoare de reduceri, nu la prospectat de motociclete noi. Și, pentru că se pare că aceștia sunt mai mulți, piața s-a adaptat cererii și ne bucurăm de rezultatul final. Asta am vrut, asta avem.

SMAEB

Standul Yamaha de la SMAEB 2018 in lucru

Azi am trecut pe acolo ca să iau pulsul.

Standurile importatorilor sunt în lucru, motocicletele sosesc în permanență, se instalează luminile pentru spectacolul care începe mâine.

Agitație mare și în standurile firmelor care vin cu marfă de vânzare, care și-au mutat practic magazinele în București, pentru că vânzarea de la SMAEB, din cele 3 zile, echivalează cu vânzare lor de câteva luni.

SMAEB

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2018 in lucru

Toată lumea face eforturi uriașe, ca să mulțumeasca vizitatorii, fiecare cum se pricepe mai bine.

Vă amintesc că în acest an salonul va fi organizat în perioada 20-22 Aprilie, în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO, pavilionul B2.

Acest B2 este unul dintre pavilioanele nou construite, nu este vreunul dintre cele vechi cu care ne-am obișnuit, așa că ATENȚIE, nu vă duceți la pavilioanele pe care le știti de ani de zile.

SMAEB

Standul Ducati de la SMAEB 2018 in lucru

Deschiderea oficială va avea loc în ziua de vineri la ora 12 iar publicul va avea acces după următorul program:
– Vineri 20 aprilie – între orele 13:00-19:00
– Sâmbătă 21 aprilie – între orele 10:00-19:00
– Duminică 22 aprilie – între orele 10:00-17:00
Prețul biletului: 30 RON

SMAEB

Standul BMW de la SMAEB 2018 in lucru

Ca și la ediția precedentă, eu voi fi acolo și voi transmite materiale live din majoritatea standurilor în toate cele trei zile ale expoziției, transmisiuni care pot fi urmărite atât pe pagina de Facebook a SMAEB, cât și pe pagina de Facebook POVEȘTI CU MOTOARE.

SMAEB

Standul Euronautica de la SMAEB 2018 in lucru

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*