TIBERIU TROIA

Prezentare Suzuki GSX250R model 2018

Pe o piață în care toți producătorii lansează motociclete din ce în ce mai mari și mai puternice, Suzuki a produs GSX250R, un model cu aspect sportiv pentru fiecare zi.

Suzuki GSX250R model 2018

Modelele din familia GSX-R nu mai au nevoie de nici o introducere, numele fiind sinonim cu performanța.

Barry Sheene, Marco Lucchinelli, Franco Uncini, Kevin Schwantz, toți mari piloți de motociclism, au făcut ca Suzuki să se afle pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere și numele GSX-R să fie respectat de toată lumea sportului cu motor.

Eforturile echipelor din marile competiții și anii de muncă au permis dezvoltarea unor motoare folosite mai târziu pe modelele de stradă.

Modelele mari, puternice și strălucitoare au fost urmate de altele mai mici, gândite pentru folosința de zi cu zi, care au păstrat aceleași forme, fiind produse pentru toată lumea, în special pentru începători: GSX-R125 și GSX250R.

Echipată cu un motor în patru timpi eficient și economic, cu doi cilindri gemeni paraleli, o axă cu came în cap și răcire cu lichid, care produce o putere maximă de 24,7 CP, motocicleta se comportă perfect în plaja de turație joasă și medie, tipic pentru modelele destinate folosinței zilnice pe stradă.

Suzuki GSX250R model 2018

Componente de calitate, dar economice, frâne Nissin, amortizoare Kayaba (KYB) fără posibilități de reglaj, detaliu tehnic previzibil la această categorie, piese ale carenajului atent lucrate și finisate, bord LCD și lumini tehnologie LED, toate se regăsesc pe motocicleta cu masă de 178 kg la plin.

Înălțimea redusă a șeii si lățimea rezervorului de combustibil contribuie la poziția comodă a pilotului, motocicleta oferind condiții optime unei largi categorii de folositori.

Datorită caracteristicilor tehnice și performațelor reușite, Suzuki GSX250R poate reprezenta una dintre cele mai ofertante opțiuni pentru începători sau pentru cei care revin după o pauză la folosința zilnică a motocicletei și vor un mijloc de transport economic, fiabil, care seamănă cu modelele sportive ale aceluiași producător.

Suzuki GSX250R model 2018

Prețul modelului Suzuki GSX250R este 4990 euro și poate fi achiziționat de la magazinul firmei Motor Team, dealer autorizat al companiei importatoare, Suzuki România.

.

Pentru fanii firmei Suzuki, mai jos sunt câteva articole postate recent.

Kevin Schwantz și standul Suzuki de la Sachsenring – MotoGP 2018

Suzuki GSX-R1000 model 2017 – test pe Hungaroring

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*