TIBERIU TROIA

Kevin Schwantz și standul Suzuki de la Sachsenring – MotoGP 2018

La fiecare etapă MotoGP toți marii producători de motociclete pregătesc standuri reprezentative, pentru parteneri și invitații firmei, spații de protocol, pentru întâlniri și pentru expunerea noilor modele.

Marele premiu al Germaniei este una dintre cele mai importante etape ale circuitului, concurs la care vin peste 100.000 de spectatori plătitori, public avizat cu experiență formată pe vechiul circuit stradal de la Sachsenring, așa că aici toată lumea încearcă să fie la înălțime.

Cu Kevin Schwantz in standul Suzuki la Sachsenring 2018

Standul Suzuki a fost amplasat în insula centrală din mijlocul circuitului, loc în care se ajunge traversând pista pe pasarelă.

În fața cortului în care oaspeții puteau lua masa, două standuri separate prezentau motociclete. Într-un perimetru protejat erau expuse modele personalizate și replici ale motoarelor de competiție, iar în celălalt spațiu deschis, în care putea pătrunde oricine, erau expuse motocicletele de serie din gama actuală.

Cu Kevin Schwantz in standul Suzuki la Sachsenring 2018

Ca de fiecare dată, Suzuki a avut invitați de marcă și, în acest an, cel mai important a fost Kevin Schwantz, campion mondial la clasa 500 cc în anul 1993, unul dintre cei mai carismatici piloți din campionatul mondial.

Cu Kevin Schwantz in standul Suzuki la Sachsenring 2018

Marele pilot a venit în stand și răbdător, timp de peste o oră, a dat autografe tuturor celor care l-au așteptat.

Bucuria de a întâlni un mare sportiv care a hotărât să se retragă din viața sportivă în momentul în care rivalul său, Wayne Rainey, nu a mai putut participa în campionat, a completat spectacolul unei curse desfășurate pe o vreme perfectă și pe un circuit spectaculos.

Cu Kevin Schwantz in standul Suzuki la Sachsenring 2018

Dacă sunteți unul dintre admiratorii marelui pilot Kevin Schwantz sau fan Suzuki, mai jos puteți citi articole despre evenimente în care Suzuki l-a avut invitat pe campionul mondial.

Campionul Mondial Kevin Schwantz, vedeta-surpriză care a prezentat la Intermot noul Suzuki GSX-R1000R – filmul evenimentului

Prezentarea noilor modele Suzuki la Intermot – spectacol de gală cu mari vedete

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*