TIBERIU TROIA

Motocicleta lui Troy Bayliss de la WDW 2018 a fost vândută cu 120.000 euro

Ducati a pregătit 13 motociclete Panigale V4 S pentru cursa “Race of Champions” de la WDW 2018, care au fost vândute la licitație pe Ebay.

Troy Bayliss

Unul dintre cele mai fierbinți momente ale evenimentului organizat de Ducati la Misano, cea de-a zecea ediție a World Ducati Week, a fost cursa pe circuit la care au participat 12 dintre cele mai cunoscute nume ale motociclismului de viteză.

Singurul pilot care nu a putut fi prezent la start a fost Chaz Davies, pilotul echipei oficiale Ducati din WSBK, accidentat cu câteva zile înainte de începerea evenimentului.

Vedeta incontestabilă a fost Troy Bayliss, de trei ori campion mondial Superbike, învingător la 49 de ani al unei curse de Superbike disputată recent în Australia, pilotând o motocicletă Ducati Panigale.

Competiția amicală a fost câștigată de Michele Pirro, iar după cursă motocicletele au fost scoase la licitație pe Ebay, toate găsindu-și un nou proprietar.

Troy Bayliss

Motocicletele au fost vopsite în culorile fiecărui pilot, modelele fiind inspirate de grafica motoarelor din MotoGP și WSBK, rezervoarele fiind semnate de piloți.

Pe jug se afla o plăcuță de identificare pe care era inscripționat numele pilotului și numărul de concurs, motocicletele fiind însoțite de câte un certificat de conformitate semnat de Claudio Domenicali, CEO Ducati și de fiecare pilot în parte.

În afară de componentele speciale instalate pentru competiție, fiecare motocicletă a fost livrată cu un set de piese necesare pentru înmatricularea în circulație, inclusiv un sistem complet de eșapament.

Încă de la început motocicleta lui Troy Bayliss a atras atenția, finalul licitației înregistrând un adevărat record, motocicleta fiind adjudecată pentru 120.000 euro, cele pilotate de Dovizioso, Melandri, Lorenzo, Pirro și Petrucci fiind achiziționate pentru sume între 40.000 și 62.400 euro.

Troy Bayliss

Pentru cei care nu au urmărit desfășurarea evenimentelor din cadrul WDW 2018, mai jos este articolul postat cu acea ocazie.

Cum a fost la WDW 2018

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*