TIBERIU TROIA

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 4

Încercarea noastră de a vă convinge să folosiți scuterul în oras, Cupa La Volan, a ajuns la episodul  4, în care invitată este Liza Sabău.

Colega noastră de la UTV, VJ Liza Sabău, nu are experiență pe două roți și asta ne-a stârnit curiozitatea.

Vroiam să aflăm care este părerea unei domnișoare, care nu este dependentă de senzațiile pe care ți le oferă motocicleta, dar ar putea fi unul dintre potențialii folositori în oraș ai unui scuter cu trei roți.

Bucuria a fost să constatam că s-a descurcat mai bine decât mulți alții, nu am avut parte de surprize neplăcute și totul s-a încheiat cu bine (pentru toată lumea), așa după cum puteți vedea din filmul postat.

Cupa La Volan

Așadar, Cupa La Volan ediția a 3-a, cu scuterul Piaggio MP3, cel de-al treilea episod cu Liza Sabău, film prezentat în emisiunea La Volan difuzată de postul Digi24 sâmbătă 6 octombrie 2018.

Scuterul Piaggio MP3 testat în Cupa La Volan a fost pus la dispoziție de compania The Bike Hub Romania, importatorul autorizat Piaggio în România.

Pentru cei care nu cunosc scuterul Piaggio MP3, mai jos am postat prezentarea modelului Piaggio MP3 Yourban LT 300ie, material prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de postul Digi24 sâmbătă 21 aprilie 2018 și primele trei episoade din Cupa La Volan cu Piaggio MP3.

Piaggio MP3 Yourban LT 300ie – test și prezentare – varianta video

Cupa La Volan ediția a 3-a cu Piaggio MP3 – primul episod

Cupa La Volan ediția a 3-a cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 2

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 3

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*