TIBERIU TROIA

Ducati World Première, lansarea gamei Ducati 2019, va fi transmisă în direct

In ultimii ani, Ducati a prezentat noile modele în cadrul unor evenimente de marcă, iar anul acesta Ducati World Première va avea loc pe 4 noiembrie.

Ducati World Première 2018

Pentru cei care vor să fie martori ai unei adevărate pagini de istorie moto, evenimentul Ducati World Première va putea fi urmărit în direct duminică 4 noiembrie, începând de la ora 19:00 (CET) pe site-ul premiere.ducati.com.
Multe dintre noutățile care vor fi prezentate vor fi premiere absolute, incluzând trei noi motociclete, pe lângă alte numeroase versiuni modificate ale unor modele cunoscute, toate urmând a fi introduse duminică seara de domnul Claudio Domenicali, CEO Ducati Motor Holding.

De asemenea, pe scenă vor fi prezentate noua gamă Ducati Scrambler și Multistrada 1260 Enduro, lansate cu foarte puțin timp în urmă.
În afară de transmisiunea live pe premiere.ducati.com, Ducati World Première va fi transmisă live pe pagina oficială Facebook și pe canalul Youtube.

Motocicletele Ducati și Scrambler vor fi expuse pentru public la EICMA 2018 – Milano între 8 și 11 noiembrie, în pavilionul 15, standul N06.

Materialele postate cu această ocazie vor purta hashtag: #DucatiPremiere #Ducati2019 #Scramblerducati, și #Joyvolution.

În primele zile rezervate presei, marți și miercuri 5-6 noiembrie, voi transmite live din expoziție toate noutățile care vor fi lansate în cadrul evenimentului Ducati World Première.

Pentru cei care nu au urmărit evenimentele de lansare din anii precedenți, mai jos am selecționat articolele postate atunci.

Sinfonia Italiana – Ce așteptăm de la spectacolul Ducati organizat la EICMA 2017 ?

Lansarea noilor modele Ducati 2017, un spectacol de gală

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*