TIBERIU TROIA

Noile modele prezentate de Ducati la EICMA 2018

Respectând tradiția ultimilor ani, prezența firmei Ducati la EICMA 2018 a însemnat un adevărat spectacol al noilor modele lansate de firma din Bologna.

Trei motociclete complet noi, având variante accesorizate, șase motociclete reinterpretate și, nu în ultimul rând, o primă bicicletă electrică tip Mountain Bike, acestea au fost noutățile prezentate de Ducati la EICMA 2018.

Dacă apariția modelului Hypermotard 950 putea fi anticipată, dacă noul Diavel 1260 era normal să apară, apariția fantasticei motociclete Panigale V4 R a uluit asistența.

Înlocuirea motorului Desmosedici Stradale de 1103 cmc cu cel de 998 cmc, dezvoltat în MotoGP, care produce o putere maximă de 221 CP la 15.250 rpm, a fost o mișcare surprinzătoare, noua motocicletă ridicând ștafeta performanțelor la un nivel greu de egalat, cu o masă la uscat de numai 173 kg, fiind, în același timp, deosebit de frumoasă (fapt care nu mai reprezintă o surpriză).

Ducati la EICMA 2018

Ca de fiecare dată, Ducati a adus armele grele, piloții echipei oficiale din MotoGP și nu pe vreo scenă izolată, înconjurată de lanțuri sau de oameni de ordine, ci între motociclete, în standul deschis tuturor, astfel încât oricine a putut sa facă o poză cu Jorge Lorenzo sau cu Andrea Dovizioso.

Toate modelele lansate în premieră de Ducati la EICMA 2018 vor putea fi achiziționate de la magazinul Ducati România începând din primele luni ale anului 2019 și, din informațiile pe care le am, deja există comenzi pentru câteva unități, inclusiv pentru noul Panigale V4 R.

De asemenea, vor exista câteva motociclete pentru test, cele mai vândute modele, așa că vă pot promite câteva viitoare articole, pregătire pentru livrare și teste ale noilor modele.

Ducati la EICMA 2018

Pentru fanii firmei Ducati, am pregătit mai jos câteva dintre articolele postate recent.

Noul Ducati Hypermotard 950 a fost prezentat publicului

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Prezentare Ducati SuperSport – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*