TIBERIU TROIA

Ducati a prezentat echipa oficială și motocicletele pentru MotoGP 2020

Prezentarea echipei și a motocicletelor pentru MotoGP 2020, eveniment transformat de Ducati în spectacol, a fost organizată la Bologna.

Ducati MotoGP 2020

La evenimentul organizat cu câteva zile în urmă la Palazzo Re Enzo din Piazza Maggiore din Bologna, au participat toți cei implicați în lupta dusă de Ducati pentru cucerirea titlului de campion la producători și, de ce nu, la piloți, în MotoGP 2020.

Ce de fiecare dată în ultimii ani, amfitrion a fost chiar Claudio Domenicali, CEO Ducati Motor Holding.

Surpriza sezonului, în afară de motocicleta Panigale V4 complet revizuită, este parteneriatul început de Ducati Corse cu Motorola.

Motocicletele echipei Mission Winnow Ducati team au fost dezvelite într-un cadru festiv, culorile fiind în mare aceleași cu cele folosite în sezonul trecut, dar grafica este diferită, având logo-ul partenerilor și ale sposorilor.

Ducati MotoGP 2020

Sezonul 2020 începe în scurt timp, prima dintre cele 20 de etape programate în acest an având loc în Qatar, pe 8 martie.

Înainte de prima cursă, echipa va participa la testul oficial de la Sepang, în Malaezia.

Luigi Dall’Igna, Manager General Ducati Corse, a declarat că obiectivul echipei este clar: după ultimii trei ani în care Andrea Dovizioso a terminat campionatul pe poziția secundă, după Marc Marquez, în 2019 reușind două victorii și nouă clasări pe podium, echipa intenționează să atace titlul mondial.

Pentru asta, întreaga echipă a făcut eforturi și evoluția modelului Desmosedici GP20 le va permite piloților să se lupte pentru victorie în toate cursele, și în orice condiții.

Ducati MotoGP 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*