TIBERIU TROIA

Honda a prezentat echipa oficială și motocicletele pentru WSBK 2020

Evenimentul a fost organizat vineri 21 februarie, la sediul Honda Motor din Tokyo, Honda Welcome Plaza Aoyama.

Honda WSBK 2020

Urmăriți de reprezentanții presei și de milioane de fani, prin intermediul transmisiei live pe Internet, cei doi piloți ai echipei de uzină, Leon Haslam și Alvaro Bautista, au dezvelit noile motociclete CBR1000RR-R Fireblade SP, cu care cei doi vor începe sezonul WSBK 2020 peste o săptămână, la etapa inaugurală a acestei ediții WSBK, care se va desfășura pe circuitul de la Phillip Island, Australia.

Ca la orice astfel de eveniment, în deschidere au intrat pe scenă cei din conducerea companiei, Noriaki Abe, Managing Officer Motorcycle Operations al Honda Motor Co. și Yoshishige Nomura, președinte al Honda Racing Corporation, care au prezentat proiectul Honda pentru WSBK, noua motocicletă CBR1000RR-R Fireblade SP și piloții cu care Honda se reîntoarce în această competiție rezervată motocicletelor derivate din modelele de serie, cu o echipă de uzină, după 18 ani de absență.

Honda WSBK 2020

Au urmat Jaume Colom, managerul echipei și cei doi piloți, Bautista și Haslam, toți fiind entuziasmați de importanța strategică a revenirii echipei de uzină în campionatul mondial de Superbike, dar, în același timp, conștienți de provocările care îi vor aștepta și de concurența acerbă.

În cadrul evenimentului a fost prezentată și echipa satelit, MIE Racing Althea Honda Team cu pilotul de uzină Takumi Takahashi, împreună cu coordonatorul grupării, Midori Moriwaki.

În aceeași zi, după încheierea prezentării, echipa a plecat spre Australia, toți componenții ei fiind pregătiți să participe la un test de două zile, primul antrenament oficial al actualului sezon WSBK, urmând ca pe 27 și 28 februarie să participe la cursele primei etape.

Honda WSBK 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*