TIBERIU TROIA

Polaris a lansat modelul Sportsman 570 EPS SP Öhlins Special Edition

Parteneriatul dintre Polaris și Öhlins a dat naștere unui ATV care stabilește noi standarde ale performanței și calității – Sportsman 570 EPS SP.

Polaris Sportsman 570 EPS SP

Fiind echipat cu ultima generație de amortizoare Öhlins, noul model de ATV din ediția specială Polaris Sportsman permite piloților să se concentreze și să acorde atenție traseului, tehnologia implementată asigurând o perfectă ținută de drum indiferent de denivelările întâlnite.

Amortizoarele produse de Öhlins conferă un control îmbunătățit, mai multă tracțiune, stabilitate, manevrabilitate și echilibru îmbunătățit, ca și aderență maximă în orice condiții, în special pe viraje.

Polaris Sportsman 570 EPS SP

Soluția aleasă pentru suspensii este câte un monoamortizor față/spate, cu un răspuns îmbunătățit și fiabilitate sporită, al cărui arc este mai rigid cu 20% pe față și cu 35% pe spate.

În completarea amortizoarelor Öhlins, Sportsman 570 EPS SP Öhlins Special Edition are niște finisaje de calitate, jante negre din aluminiu, protecții la mâini și bară de protecție față vopsite în negru.

Polaris Sportsman 570 EPS SP

“Dezvoltăm tehnologii de vârf pentru amortizoare de peste 40 de ani, dar, de câțiva ani nu am fost activi în segmentul amortizoarelor pentru ATV-uri. Parteneriatul cu Polaris pentru realizarea acestui proiect, cu o versiune a celui mai vândut model, Sportsman 570, a reprezentat o ocazie specială pentru ca ambele companii să-si combine experiența. Noul model este alegerea perfectă pentru piloții care vor să beneficieze de o aventură off-road combinată cu performanța dusă la cel mai înalt nivel.”, a declarat Robert Brinkmark, General Manager Öhlins Motorcycle, la lansarea noului model Sportsman 570 EPS SP Öhlins Special Edition.

Polaris Sportsman 570 EPS SP

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*