TIBERIU TROIA

Ducati Streetfighter V4S a ajuns la magazinul importatorului din București

Declarată cea mai frumoasă motocicletă de la EICMA 2019, Streetfighter V4S este cea mai spectaculoasă noutate prezentată de Ducati în 2020.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Anunțată cu multe luni înainte de apariție, Ducati Streetfighter V4 a polarizat atenția publicului la expoziția de la Milano.

Nici măcar accidentul nefericit de la cursa Pikes Peak, al celui mai iubit pilot din cursele de viteză în coastă din SUA, Carlin Dunne, petrecut la câțiva metri înainte de linia de sosire, după o cursă fantastică, nu a umbrit intrarea pe piață a uneia dintre cele mai spectaculoase motociclete a momentului.

Având motorul Desmosedici Stradale de 1103 cmc, care produce 208 CP, pachetul electronic de pe modelul Panigale V4 și o masă de 178 kg la gol, Streetfighter V4S poate concura cu succes lângă orice model sportiv al momentului, performanțele motocicletei putând fi îmbunătățite prin instalarea unui kit dezvoltat de Ducati Performance, care ridică puterea maximă la 220 CP și reduce masa cu 6 kg.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Ducati Streetfighter V4 si Streetfighter V4 S

Ducati a respectat cu strictețe programul livrărilor anunțat încă de anul trecut, prima unitate rezervată pentru România ajungând la magazinul din București al importatorului, cu toată situația economică dificilă din acest moment și cu toate restricțiile de circulație impuse pe întregul continent.

Din păcate, datorită situației de urgență actuale și a restricționării circulației, fanii firmei Ducati vor putea admira noul model Streetfighter V4S doar după revenirea la situația normală, presupunănd că nu va fi livrată până atunci.

Ambele variante, atât Streetfighter V4, cât și versiunea V4S, proaspăt sosită la București, pot fi comandate la magazinul importatorului din România, compania Metrotehnica Internațional, sau la magazinele partenerilor din teritoriu ale acestei firme.

Ducati Streetfighter V4S

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*