TIBERIU TROIA

COC Motors organizează test drive la Cluj, unde Ducati și Kawasaki și-au dat întâlnire

Sfârșitul săptămânii va reprezenta un adevărat spectacol pentru comunitatea moto din Cluj, unde COC Motors pune la dispoziția pasionaților o flotă de motociclete Ducati și Kawasaki.

COC Motors

După ani de zile în care iubitorii de motociclete au fost nevoiți să aleagă câte un model fără să aibă șansa să testeze, în ultimul timp testele moto organizate de importatori și dealerii lor au început să se înmulțească.

Toti marii importatori au început să-și facă simțită prezența pe piața românescă prin evenimente organizate mai mult în București.

Începutul acestui an a fost catastrofal pentru afaceri, dar neașteptat de încurajator pentru vânzările de motociclete noi, făcând posibilă organizarea unei premiere în țara noastră, găzduită în Cluj de COC Motors, unul dintre cei mai activi dealeri de motociclete.

Doi dintre cei mai importanți importatori, Ducati și Kawasaki, au acceptat să participe la un eveniment comun, o sesiune de drive test la care vor fi puse la dispoziția celor interesați cele mai vândute modele din cele două game.

De la Ducati vor fi aliniate modelele Scrambler Sixty, Monster 821, Multistrada 950 și Multistrada 1260 Enduro, iar Kawasaki va trimite Versys 300, Z 400, Ninja 400 și Vulcan S 650.

Înscrierile pentru test se pot face la magazinul COC Motors sau pe site-ul companiei, evenimentul având loc sâmbătă 8 august între orele 10-16 și dumincă 9 august între orele 10:00-14:00.

COC Motors

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*