TIBERIU TROIA

RIDE+POST+WIN! – Indian te invită să testezi motocicletele

Toți cei care vor testa o motocicletă Indian în cadrul campaniei “RIDE+POST+WIN!” vor primi o cană Indian în ediție limitată.

Indian RidePostWin

Îmi aduc aminte cu oarecare nostalgie de perioada trecută (nu cu mult timp în urmă), în care aproape nici o companie importatoare de motociclete nu avea unități alocate pentru test și toată lumea era nevoită să cumpere (cu bani mulți) motociclete despre care nu știa cum se comportă.

Acum aproape toți producătorii importanți sunt prezenți pe piața din România și, cu mici excepții, există unități pentru test.

Chiar dacă nu te poți aștepta să testezi chiar orice model, din motive economice lesne de înțeles, s-a ajuns la situația amuzantă, în care importatorii te roagă să testezi, oferindu-ți chiar un mic cadou, ca o amintire a testului, care trebuie să-ți rămână o amintire de neuitat.

Asta este situația și în cazul campaniei “RIDE+POST+WIN!” demarată de Indian Motorcycle în întreaga Europă, din care se pare că facem parte și noi, de vreme ce compania ASP Group East s-a pregătit cu o cantitate suficientă de căni pentru toți cei interesați de o amintire în ediție limitată, pe care le vor primi toți cei care vor testa una dintre motocicletele puse la dispoziție de importator.

Și nu sunt puține sau neinteresante.

Vorbim de Indian Scout, FTR1200 și chiar de ultimul model lansat în toamna anului trecut, modelul Challenger, echipat cu cel mai mare motor bicilindric răcit cu lichid existent la această categorie.

Mai jos este mesajul comunicat de importatorul oficial Indian Motorcycle în România, compania ASP Group East, cu sediul în București și magazine proprii în București și Cluj-Napoca.

RIDE+POST+WIN!
1. TESTEAZĂ unul dintre modelele #IndianMotorcycle până la 31 septembrie 2020 și primești garantat o cană Indian în ediție limitată;
2. POSTEAZĂ în mod public pe rețelele de socializare o poză cu tine din timpul testului, etichetează-ne și folosește hashtag-ul #IndianTestRide astfel încât să-l putem vedea;
3. CÂȘTIGĂ o experiență VIP la bordul unei motociclete de legendă!

Vezi regulamentul complet aici www.indiantestride.com.

Indian RidePostWin

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*