TIBERIU TROIA

Harley-Davidson lansează online pe 19 ianuarie noile modele 2021

În cadrul unui eveniment digital global, noile modele de motociclete Harley-Davidson, echipamente și accesorii vor fi prezentate public pe 19 ianuarie.

Harley-Davidson 19 ianuarie

Încă o premieră pentru cel mai mare producător american de motociclete: lansarea publică a noilor modele 2021.

Ceea ce era până acum rezervat “familiei”, dealerilor și partenerilor, este acum public și oricine poate participa la acest eveniment important.

De zeci de ani totul se întampla în cadrul întâlnirilor interne, care aveau loc de două ori pe an.

În fiecare lună ianuarie și iulie, indiferent de condiții, vreme, crize financiare sau alte evenimente internaționale, marea familie Harley-Davidson se aduna pentru a trage concluzii și a asista la lansarea noilor modele.

Motociclete, echipamente, haine de zi cu zi, piese, accesorii și tot felul de produse realizate de partenerii acreditați, așa numiții “Licensee”, toate erau prezentate dealerilor.

Harley-Davidson 19 ianuarie

La aceste evenimente puteau participa doar proprietarii magazinelor autorizate oficial sau manageri din cadrul acestor operațiuni.

Am avut ocazia să fiu prezent la trei astfel de manifestări grandioase, organizate toate în SUA: San Diego ianuarie 2008, Las Vegas iulie 2008 și Washington ianuarie 2009.

Închipuiți-vă o sală în care sunt cam 2500 de oameni, 99% din ei tatuați, îmbrăcați în negru, care pur și simplu explodează la fiecare nouă motocicletă intrată pe scena din fața lor.

Vremea acestor adunări a trecut deocamdată și nu se știe când sau dacă vom mai avea parte de așa ceva.

Acum stăm fiecare acasă în fața computerelor sau a televizoarelor și absorbim informația digitală pe care o primim.

Harley-Davidson 19 ianuarie

Harley-Davidson vine în întâmpinarea marelui public și, pe 19 ianuarie, oferă tuturor posibilitatea să asiste la lansarea premierelor pregătite, singura condiție fiind aceea de a se înregistra pe site-ul oficial www.H-D.com/21

În cadrul acestui eveniment vor fi făcute publice și câteva detalii ale noului model Pan America 1250, model care va fi lansat oficial câteva zile mai târziu.

La această prezentare va participa și actorul Jason Momoa, pasionat motociclist, care va împărtăși celor interesați câte ceva din experiența sa acumulată cu noua motocicletă.

Așadar vă inscrieți și asistați pe 19 ianuarie la cel mai important eveniment Harley-Davidson al anului.

Harley-Davidson 19 ianuarie

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*