TIBERIU TROIA

Vânzările firmei Indian Motorcycle în 2020

Marcând un adevărat succes în unele piețe, vânzările firmei Indian Motorcycle au crescut cu 3% în 2020, compensând reducerea vânzărilor înregistrată în SUA.

Indian Roadmaster Classic

În 2020, Indian Motorcycle a vândut un total de 32.016 motociclete, la doar 1,9% de recordul vânzărilor înregistrate în perioada modernă.

Firma americană, proprietate a concernului Polaris, a pierdut pe piața din SUA, dar produsele s-au bucurat de succes în Canada.

În câteva piețe internaționale, creșterea a fost semnificativă, cum ar fi în Australia, Noua Zeelandă (+44,5%) și Rusia (+65,1%).

Cu toate acestea, centrul vânzărilor din acest an s-a situat în Europa, cu o creștere de 27% (totalul obținut în cele 27 de țări), vânzările fiind dublate față de anul precedent în România, Finlanda, Luxemburg și Croația.

Indian Roadmaster Elite 2020

Cu 100 de ani în urmă, Indian era cea mai vândută motocicletă din lume, recordul anual al acelei perioade uitate fiind de peste 50.000 unități.

În acest secol, recordul a fost înregistrat în 2017, cu peste 30.000 de unități vândute, înainte de a înregistra un declin în 2018, atunci când vânzările din SUA au scăzut cu peste 5.000 de unități, situație repetată în 2019.

În timp ce operațiunile internaționale sunt în permanentă creștere, cu Europa marcând în 2019 un record, cu peste 5.000 de motociclete vândute, în SUA, tendința actuală este de scădere a vânzărilor încă din 2017, an în care și-a făcut apariția pe piața americană o altă marcă cu tradiție, Royal Enfield.

Toate modelele produse de Indian Motorcycle pot fi achiziționate în România de la firma ASP Group East din București, importator autorizat al firmei Indian în țara noastră, sau din magazinele rețelei de dealeri autorizați din teritoriu ai acestei companii.

Vânzările firmei Indian Motorcycles în 2020

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*