TIBERIU TROIA

Azi 16 februarie s-au pus în vânzare biletele de ferryboat pentru cursele TT 2022

Cursa din acest an de pe Isle of Man fiind anulată, aproape toți cei care rezervaseră bilete pentru 2021 au ales să le păstreze pentru TT 2022.

TT 2022

Știm cu toți cât de mulți pasionați de motociclism vin în Insula Man să urmărească cursele Tourist Trophy.

Din păcate, datorită pandemiei din acest an, cursele au fost anulate, lucru care s-a mai întâmplat doar în timpul celui de-al doilea război mondial.

Imediat după anunțul de anulare a cursei TT 2022 făcut de organizatorii cursei, compania de transport care administrează cursele de ferryboat către insulă a anunțat că toți deținătorii de bilete pot renunța sau le pot păstra pentru anul următor, în 2022.

81% dintre cei care rezervaseră bilete au optat pentru utilizarea în 2022, astfel încât restul de bilete au fost puse în vânzare azi, 16 februarie 2021.

Pentru rezervarea unui bilet în mai anul viitor trebuie achitat un avans de 72 euro pentru fiecare vehicul și 18 euro pentru fiecare pasager, dar să nu vă închipuiți că se vor putea cumpăra bilete mult timp de acum înainte.

Probabil că în câteva zile, biletele vor fi epuizate și singura posibilitate de a ajung pe insulă va fi cu avionul.

Informația nu este foarte utilă pentru pasionații de curse moto din România, pentru că, cei puțini care ajung acolo, probabil că optează de la început pentru avion, dar știrea este interesantă ca fapt divers, ca să ne facem o idee despre amploarea fenomenului în Marea Britanie și Irlanda.

Și, dacă totul merge bine, ne vedem pe Insula Man la TT 2022.

TT 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*