TIBERIU TROIA

Ce noutăți avem în lumea moto la început de sezon, în februarie și martie

Luna februarie a anului 2021 reprezintă momentul lansării pe piață a unor noi modele de motociclete spectaculoase, din care unele sunt anunțate.

Pa America 1250 in februarie

Total atipic pentru evenimentele cu care am fost obișnuiți, în acest an vom avea parte de niște lansări deosebite în februarie, lună în care de obicei era o liniște ca înainte de furtună.

Două dintre aceste evenimente sunt anunțate.

Pe 5 februarie Suzuki va prezenta un model complet nou, care, având în vedere conținutul clipului video, are toate șansele să fie o nouă Hayabusa, una dintre legendele lumii moto și pe 22 urmează prezentarea modelului Pan America 1250, primul adventure produs de Harley-Davidson în istoria de 118 ani a companiei.

Cea de-a treia lansare este o surpriză, un model a cărui apariție va avea același impact ca primele două, dar deocamdată trebuie să avem puțină răbdare, mai sunt câteva zile.

in februarie

Aprilia Tuono V4 Factory

În România vom putea admira majoritatea noilor modele lansate pe plan mondial și firmele importatoare fac eforturi să aducă cât mai repede primele unități.

În februarie importatorul Aprilia va prezenta presei noul model Tuono 660, lansare urmată în martie de cea a modelelor Moto Guzzi Anniversario V7 și TT850, dar și de cea a noului scuter Beverly 300.

Tot în februarie ajung în țară primele unități din gama Honda 2021: CBR500R, CB500F, CB500X, CRF300 cu cele două versiuni și X-Adv 750, urmate în martie de Forza 350, PCX125, Forza 750 și Africa Twin 2021.

Importatorul Yamaha va primi în stoc scuterele NMAX 155 și XMAX 300, gama de modele de motocros, noile MT 7, Tracer 9, dar și mult așteptatul Tricity 300.

Indian FTR 2022 in februarie

Indian FTR reproiectat, model prezentat cu câteva zile în urmă, va sosi tot în februarie, lafel ca SuperSport 950, sportiva de fiecare zi produsă de Ducati, pentru ca în martie să putea admira noul Monster 2021.

Și produsele firmelor intrate recent pe piața din România vor fi reprezentate, dar, datorită intrării în vigoare a normelor Euro 5, scuterele și motocicletele produse de SYM și SWM vor ajunge în magazinele importatorilor în cursul lunii aprilie.

Toate aceste modele noi vor fi prezentate pe larg, atât în articole detaliate postate pe blogul POVEȘTI CU MOTOARE, cât și în materiale prezentate live din magazinele importatorilor.

Yamaha MT-07 2021

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*