TIBERIU TROIA

CocMotors și Ducati organizează o sesiune de test la Cluj-Napoca

Vineri și sâmbătă, 11-12 iunie, CocMotors împreună cu importatorul Ducati aduce la Cluj unele dintre cele mai noi modele din acest an.

CocMotors

A devenit tradiție pentru tânăra și dinamica firmă CocMotors să ofere clienților săi posibilitatea de a testa principalele modele ale mărcilor pe care compania din Cluj le reprezintă: Ducati, Kawasaki, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio și Vespa.

În fiecare an pasionații din zonă au participat la evenimente în care, sprijiniți de importatorii principalelor mărci de motociclete, oamenii de la CocMotors au reușit să aducă la magazin multe modele noi.

CocMotors

Alături de reprezentanți ai firmelor importatoare, prezenți de fiecare dată la aceste evenimente, toți cei din colectivul clujean au asistat și îndrumat pe cei care au dorit să testeze motocicletele aduse la Cluj.

Bunul obicei se păstrează și în acest an și, în câteva zile, mai exact vineri și sâmbătă 11-12 iunie, la magazinul CocMotors din Cluj-Napoca, situat pe strada Ștefan Luchian, nr.2, vor sosi câteva motociclete de test: Multistrada V4, Multistrada 950, Monster 950 și Scrambler 821.
Înscrierile pentru test se fac telefonic, la numărul 0786.888.514, între orele 9:00-18:00.

CocMotors

Noutatea evenimentului din acest an este faptul că pot participa și cei fără permis de conducere, evident în calitate de pasageri, care vor fi plimbați de unul dintre instructorii prezenți la eveniment.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla condițiile stabilite de organizatori puteți accesa pagina de Facebook a organizatorului, firma CocMotors.

Fotografiile cu care am ilustrat articolul sunt realizate la evenimentul similar desfășurat în 2020.

CocMotors

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*