TIBERIU TROIA

Autosincron, dealer autorizat Honda, a deschis un nou magazin moto în Cluj-Napoca

Activând încă din 2019, compania Autosincron, dealer autorizat Honda, a inaugurat săptămâna trecută un nou magazin specializat moto de peste 300 mp.

Autosincron Honda

Cluj-Napoca a devenit de câțiva ani orașul cu cea mai activă mișcare moto după București.

Succesul companiilor IT a adus prosperitate multor tineri, magazinele moto s-au înmulțit, vânzările de motociclete noi au crescut și, din tot acest tablou, Honda, cel mai mare producător mondial de motociclete, nu ieșea în evidență.

Autosincron, dealerul autorizat Honda pentru mașini, a decis în 2019 să se implice în activitatea moto, alocând motocicletelor un spațiu în cadrul magazinului auto.

Autosincron Honda

La doi ani de la intrarea timidă în lumea moto, conducerea companiei Autosincron din Cluj a luat decizia să extindă activitatea și a deschis un magazin exclusiv moto de peste 300 mp, pe strada Cometei, nr. 7.

Noul showroom respectă standardele de marcă impuse de Honda la nivel European, activitatea de vânzări este desfășurată de doi consilieri de vânzări dedicați și certificați Honda, iar în magazin sunt expuse cele mai reprezentative modele din gama actuală Honda.

Autosincron Honda

Cu ocazia lansării oficiale a noului magazin, compania Autosincron, în parteneriat cu importatorul oficial Honda, a pregătit o flotă de test ride formată din nouă motociclete ce pot fi testate până pe 31 Iulie: Goldwing, Fireblade, CBR650R, Africa Twin, Rebel 1100, Forza 750, CB500X, CB650R și NC750X.

Pentru programare la test ride, clienții pot contacta unul dintre consilierii de vânzări la numărul de telefon: 0726.137.947 sau prin email la daniel.ciceu@autosincron.com.

Autosincron Honda

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*