TIBERIU TROIA

Iunie 2021 a fost cea mai bună lună de vânzări din istoria firmei Ducati

Înregistrând o creștere semnificativă a vânzărilor în prima jumătate de an, Ducati a livrat 8.598 de motociclete în iunie 2021.

Ducati iunie 2021

După un an dificil pentru toți producătorii, Ducati înregistrează în primele șase luni ale acestui an o creștere a vănzârilor de 43% față de 2020 și de 9% față de 2019, livrând nu mai puțin de 34.485 de unități.

Și volumul comenzilor primite în primele șase luni reprezintă un record, urmând a fi livrate cu 63% mai multe motociclete față de comenzile primite în primele șase luni ale anului trecut și cu 284% mai mult față de 2019.

Creșteri importante au fost înregistrate de piețele din Australia (+82%), Italia (+55%), care este cea mai mare piață cu 6.071 motociclete, Japonia (+53%) și America de Nord (+51%).

Ducati Streetfighter V4S

Cele mai multe unități livrate au fost Multistrada V4, prima motocicletă din lume echipată cu radar în față și în spate, Ducati Scrambler 800, datorită succesului repurtat de noile versiuni Nightshift și Icon Dark și Streetfighter V4, un supernaked performant cu tehnologie modernă.
Și noul Monster, intrat în magazine în luna aprilie s-a bucurat de succes, fiind caracterizat de performanță ușor de gestionat, șasiu reușit și un pachet electronic deosebit.
Firma Ducati este prezentă în peste 90 de țări din întreaga lume, printr-o rețea de 769 de dealeri.

Ducati iunie 2021

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*