TIBERIU TROIA

Motor Team, cel mai mare dealer Honda din România, vă invită să testați cea mai mare flotă de test

Sprijinită de importatorul oficial Honda, compania Motor Team oferă publicului pentru test nu mai puțin de 15 modele din gama actuală.

Motor Team

Vremea achiționării de motociclete noi din poze a trecut și importatorii au început să se adapteze vremurilor în care trăim.

După niște ani în care BMW a fost singurul importator care a putut oferi mai multe modele la test și a reușit să convingă clienții români chiar cu unele modele mult supraevaluate, doar pentru că acestea puteau fi testate, Honda a reacționat și, în parteneriat cu o rețea puternică de dealeri, face mișcările strategice așteptate de toți din partea celui mai mare producător de motociclete.

După ce a dezvoltat o rețea de magazine care corespund cerințelor firmei, importatorul a făcut eforturi și a adus în țară pentru test mai multe modele reprezentative ale gamei din acest an.

Motor Team

Inițiativa importatorului a fost urmată de cele mai importante magazine ale rețelei oficiale și era normal ca partenerul cu cele mai mari vânzări să investească pemtru a-și satisface clienții.

În acest fel, Motor Team, companie cu o experiență redutabilă în domeniu, care reprezintă în România câțiva producători importanți de echipamente și accesorii, a ajuns să gestioneze o flotă impresionantă de modele noi, alcătuită cu sprijinul firmei importatoare.

PCX 125, Forza 350, CRF300 Rally, CB500X, CB500F, Rebel 500 FOP, CB650, CBR650R,  Forza 750, NC750X DCT, CBR1000RR-R Fireblade, Africa Twin Manual, Africa Twin Adventure  Sports DCT suspensie electronică, Rebel 1100 DCT și Goldwing sunt modelele din gama Honda 2021 care pot fi testate de publicul larg, pe baza unei programări făcute telefonic sau la sediul  magazinului Motor Team din București.

Motor Team

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*