TIBERIU TROIA

Panigale V4 si accesoriile Ducati Performance

Modelul Panigale V4 echipat cu accesoriile din catalogul Ducati Performance este pregătit de cursă pe orice circuit.

Ducati Performance

Panigale V4 2021 este echipat cu două moduri de pilotaj, A si B, care pot fi personalizate de pilot și este singura motocicletă de serie cu ABS activ pe viraje “Only Front”, dezvoltat special pentru maximum de performanță pe pistă, precum și cele mai scăzute niveluri de setări ale sistemelor electronice (DTC, DSC și DWC).

Pentru a face această motocicletă și mai performantă pe circuit, Ducati a pus la dispoziția fanilor o serie de accesorii originale, din gama Ducati Performance.

Ducati Performance

Toate aceste repere sunt proiectate de Centro Stile Ducati, propriul centru de design și sunt realizate în colaborare cu parteneri aleși de Ducati, cu scopul de a asigura performanță maximă și de a sublinia aspectul sportiv al motocicletei.

Pe 30 mai, pilotul echipei Barni Racing Team, Luca Salvadori, a demonstrat competivitatea modelului Panigale V4 S, participând și câștigând cursa categoriei 1000 Open în cea de-a doua etapă a competiției MotoEstate 2021 Trophy, una dintre cele mai populare competiții din Italia rezervate amatorilor.

Ducati Performance

Cu acea ocazie, motocicleta de serie pilotată de Salvadori, echipată cu evacuare completă de competiție, anvelope slick Pirelli și o serie de accesorii prezentate în catalogul Ducati Performance, a reușit să obțină prima poziție pe grila de start, stabilind recordul de tur al circuitului Cremona.
Accesoriile instalate pe motocicletă pot fi achiziționate din orice magazin al rețelei oficiale Ducati.

Ducati Performance

Printre acestea se află o evacuare completă Akrapovič din titan, dezvoltată de tehnicienii echipei Ducati Corse, pe baza eșapamentului instalat pe motocicleta Panigale V4 R folosită de Scott Redding și Michael Rinaldi în campionatul mondial de Superbike, scărite reglabile din aluminiu produse de Rizoma și o șa specială, care oferă pilotului comfort și aderența optimă.

Sunt de asemenea o serie de componente din carbon: aripa față, masca basculei și piesele care acoperă orificiile rămase în urma demontării elementelor inutile în cursă, suportul numărului de circulație și oglinzile.

Ducati Performance

Pe pagina oficială Ducati.com există o secțiune destinată configurării motocicletei, introdusă de producătorul din Borgo Panigale pentru a oferi tuturor posesorilor de motociclete Ducati de a personaliza propria motocicletă, alegând accesoriile și piesele speciale, printre care sunt și jantele din magneziu și un ambreiaj uscat.

Toate reperele din catalogul Ducati Performance pot fi comandate și achiziționate din magazinul importatorului oficial Ducati România, sau din magazinele partenerilor autorizați din teritoriu.

Ducati Performance

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*