TIBERIU TROIA

Harley-Davidson confirmă organizarea evenimentului European Bike Week din Austria în septembrie

Festivalul European Bike Week a fost inaugurat în 1998, este sponsorizat și organizat de Harley-Davidson, dar se adresează tuturor motocicliștilor.

European Bike Week 2021

Urmare a unei serii de anunțuri pozitive făcute de guvernul austriac privind pandemia COVID și continuarea relaxării măsurilor luate, Harley-Davidson, organizator și sponsor principal al festivalului anual European Bike Week, a anunțat că pregătirile pentru organizarea evenimentului din acest an continuă.

European Bike Week va avea loc în perioada 7-12 septembrie, în același loc în care este organizat de peste 20 de ani, în apropierea lacului Faak, în landul Carinthia, din Austria.

European Bike Week 2021

Anunțul organizatorului a fost susținut și de declarațiile oficialităților locale: „Știrile guvernului austriac sunt pozitive și așteptăm cu nerăbdare revenirea în siguranță a evenimentului European Bike Week.

Acest lucru ar trebui să permită afacerilor locale să se redeschidă pe deplin și tuturor vizitatorilor noștri să se bucure din nou de una dintre cele mai pitorești regiuni din Austria.

European Bike Week 2021

Carintia, și în special regiunea din jurul Faaker See, este foarte mândră de lunga sa asociere cu acest eveniment și suntem încântați să-i primim pe participanti în septembrie 2021”, a declarat Christian Poglitsch, primarul orașului Finkenstein am Faaker See.

Cu tot entuziasmul autorităților locale, la sfârșitul comunicatului publicat, organizatorul a făcut publică o ultimă declarație:

European Bike Week 2021

“Harley-Davidson va continua să revizuiască în mod responsabil orice restricții privind adunările sau călătoriile care ar putea fi permise în Austria sau în țările înconjurătoare mai aproape de data respectivă și va modifica formatul evenimentului după cum este necesar, dar ne menținem angajamentul de a relansa pasiunea și libertatea evenimentelor cu motocicleta. cât mai curând posibil în mod realist.”

European Bike Week 2021

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*