TIBERIU TROIA

Indian a lansat modelul pentru copii eFTR Mini

Ușoară și mică, noua motocicletă electrică Indian eFTR Mini oferă copiilor posibilitatea să facă primii pași în lumea motociclismului.

Indian eFTR Mini

Indian Motorcycle a adăugat în gama sa de modele o mini motocicletă electrică pentru copii și pentru părinții care vor să-și vadă copiii împărtășind aceeași pasiune pentru motoare.

Adoptând același stil sportiv ca motocicleta de competiție FTR750, ultima noutate a gamei Indian Motorcycle le permite tinerilor piloți să se simtă ca un membru al echipei emblematice Indian Motorcycle Wrecking Crew, care a dominat cursele de Flat Track în anii 1950 și a câștigat fiecare campionat de la revenirea la sport în anul 2017. 

Indian eFTR Mini

eFTR Mini are un cadru din oțel tubular durabil și de calitate, cu două moduri de pilotaj, permițând copiilor să învețe să conducă în modul “Low” și să modifice răspunsul motorului pe măsură ce capătă încredere.

„Modelul eFTR Mini este alegerea perfectă Indian eFTR Minipentru atât de mulți piloți și clienți fideli ai mărcii Indian Motorcycle care doresc să-și împărtășească pasiunea pentru motocicletă cu copiii”, a declarat Ross Clifford, vicepreședinte al departamentului piese, echipamente și accesorii la Indian Motorcycle. „Cu eFTR Mini adăugat la gama noastră, oferim o variantă accesibilă pentru tineret, pentru tinerii viitori motocicliști.”

Având o înălțime a șeii de 468 mm, eFTR Mini poate fi utilizată de piloții începând de la opt ani în poziția coborâtă și de 13 ani în poziția ridicată iar sarcina maximă este de 64 kg.

eFTR Mini a fost proiectat în jurul unui sistem de propulsie electric studiat îndelung, bateria sa reîncărcabilă de 24 de volți funcționează până la 30 de minute iar motocicleta poate atinge până la 22,5 km/h în modul “High” și 16 km/h în modul “Low”.

Indian eFTR Mini

Cadrul puternic al motocicletei din oțel tubular oferă o bază solidă de plecare pentru piloții începători, în timp ce frâna din spate este foarte eficace.

Încă de la lansare a fost anunțat prețul pentru piața din Statele Unite, acesta fiind 500 USD și este de așteptat ca prețul din Europa să fie mai mare, datorită taxelor suplimentare.

Indian eFTR Mini

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*