TIBERIU TROIA

Modificările de pe Honda Africa Twin și varianta Adventure Sports pentru sezonul 2022

De peste trei decenii, numele Honda Africa Twin este sinonim cu aventura iar modelele prezentate pentru 2022 au modificări practice și un aspect nou.

HONDA AFRICA TWIN 2022

Atât Africa Twin, cât și Africa Twin Adventure Sports au primit actualizări care îmbunătățesc aspectul practic al utilizării zilnice.

CRF1100L Africa Twin are acum un portbagaj din aluminiu în configurație standard, iar CRF1100L Africa Twin Adventure Sports beneficiază de un nou parbriz cu cinci trepte de reglare, fiind cu 110 mm mai scurt decât cel anterior, care îmbunătățește vizibilitatea și nu compromite protecția împotriva intemperiilor.

HONDA AFRICA TWIN 2022

Ambele versiuni DCT ale modelelor Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports sunt actualizate pentru 2022, cu noi setări rafinate pentru a oferi o manevrabilitate mai ușoară în primele două trepte de viteză, la pornirea de pe loc și la viteze mici.

Honda a vândut peste 200.000 de motociclete echipate cu DCT în toată Europa de când sistemul a fost introdus pentru prima dată pe VFR1200F în 2009, o dovadă a acceptării sale pe piață si a succesului obținut.

HONDA AFRICA TWIN 2022

În ceea ce privește aspectul, ambele modele primesc noi actualizări grafice și coloristice.

Honda Africa Twin Adventure Sports prezintă o nouă grafică numită de producător „Cracked Terrain” iar CRF1100L Africa Twin prezintă acum un nou design „Big Logo” cu scheme de culori revizuite care prezintă panouri laterale din aluminiu negru complet noi și un subcadru spate roșu îndrăzneț.

HONDA AFRICA TWIN 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*