TIBERIU TROIA

RZR 200 EFI, noul model SXS pentru tineret lansat de Polaris

Înlocuind popularul model RZR 170, noul RZR 200 stabilește noi standarde ale siguranței pentru tinerii piloți datorită inovațiilor implementate.

Polaris RZR 200 EFI

Destinat piloților cu vârsta de peste 10 ani și conceput pentru a crește alături de piloții tineri pe măsură ce își dezvoltă încrederea și abilitatile, RZR 200 are un nou motor de 180 cmc cu injecție electronică, oferind suficientă putere pentru a gestiona și a depăși portiuni variate de teren.

Avand suspensii față și spate cu o cursa a rotilor de 180 mm și peste 250 mm gardă la sol, RZR 200 permite o deplasare lină.

Controlată prin intermediul aplicației Youth Ride Control, noua tehnologie Helmet Aware permite părinților să preseteze comenzile vehiculului, astfel încât vehiculul să nu pornească atunci când sursa luminoasă pentru cască este în afara gabaritului vehiculului, ceea ce înseamnă că distracția este întotdeauna asociată cu un cască.

Polaris RZR 200 EFI

RZR 200 EFI este echipat cu două căști pentru tineri și o sursă luminoasă Bluetooth atașabila, iar detectarea căștii poate fi activată sau dezactivată prin intermediul aplicației Youth Ride Control.

Atunci când nu este detectată nicio cască, utilizatorii au opțiunea de a dezactiva pornirea vehiculului, de a limita viteza sau de a afișa un avertisment pentru pilot.

În plus față de tehnologia Helmet Aware din aplicația Youth Ride Control, părinții pot, de asemenea, seta viteza maximă a vehiculului pentru a se asigura că juniorii circulă cu viteza adecvată vârstei, abilității lor și a terenului, precum și utilizarea tehnologiei de supraveghere activă (geofencing), pentru a menține vehiculul în cadrul limitelor setate.

Polaris RZR 200 EFI

Pentru protecția copiilor RZR 200 are uși dure, un steag cu vizibilitate ridicată și lumini tehnologie LED față/spate pentru o vizibilitate îmbunătățită a pilotului în condiții de lumină slabă.

Copiii pot, de asemenea, să modifice propriul RZR cu o gamă completă de accesorii disponibile, inclusiv pentru protecția vehiculului, cum ar fi barele de protecție față și spate, glisierele pentru pietre și componente opționale pentru cabină, parbrizul și acoperișul sau roțile și anvelopele opționale.

Restul modelelor din gama pentru tineret primesc, de asemenea îmbunătățiri noi.

Ranger 150 oferă modificări ale calității și siguranței pentru utilizatori, inclusiv noua tehnologie Helmet Aware, iar Outlaw 70 EFI are o rază de virare îmbunătățită și un port de încărcare a bateriei adăugat.

Polaris RZR 200 EFI

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*