TIBERIU TROIA

Caravana SYM Balkan Ride Tour 2021 a trecut prin România

SYM Balkan Ride Tour 2021,eveniment anual rezervat dealerilor SYM, s-a desfășurat pe un traseu de 3000 km, traversând șase țări.

SYM Balkan Ride Tour 2021

SYM, producătorul de motociclete și scutere din Taiwan, recent apărut pe piața din țara noastră, este una dintre surprizele plăcute ale ultimilor ani.

O gamă largă, modele cu forme moderne și noutăți lansate în fiecare an, dublate de o calitate bună și preturi decente, toate acestea au făcut ca SYM să devină lider de piață în țări consumatoare de scutere cum este Grecia.

SYM Balkan Ride Tour 2021

În România, chiar dacă este o țară în care publicul nu apreciază scuterul, succesul înregistrat încă de la apariția noului importator SYM România s-a datorat entuziasmul tinerei echipe a importatorului și suportului permanent oferit de importatorul SYM pentru Europa.

SYM Balkan Ride Tour 2021

Cu o rețea de magazine autorizate răspândită pe întreg teritoriul Europei, SYM Europe este puternic implicată în promovarea mărcii și a produselor sale, organizând numeroase evenimente, dintre care unul dintre cele mai interesante este un tur cu scuterele, care traversează mai multe țări în care producătorul este reprezentat.

SYM Balkan Ride Tour 2021

În acest an traseul de peste 3000 km a inclus România, caravana formată din peste 30 de scutere pilotate de dealeri, proprietari ale operațiunilor SYM din diferite orașe ale Greciei, petrecând trei zile și jumătate în țara noastră.

SYM Balkan Ride Tour 2021

Caravana SYM Balkan Ride Tour 2021 a plecat din Salonic, a traversat Bulgaria și, în cea de-a treia zi a turului, a intrat în România.

Obiceiul împământenit în edițiile precedente ale turului este ca întreaga caravană să viziteze magazinul SYM din orașele în care marca este reprezentată.

SYM Balkan Ride Tour 2021

Odată intrate în București, cei 30 de participanți s-au oprit la magazinul importatorului SYM România, aflat pe strada Heliade Între Vii, nr.8, unde erau așteptați de colegii din România.

După o pauză de cafea, în care am avut ocazia să schimbăm câteva cuvinte, convoiul s-a îndreptat către Hotelul Intercontinental unde s-au cazat.

SYM Balkan Ride Tour 2021

Ziua a patra a fost rezervată vizitei unora dintre cele mai reprezentative obiective turistice ale orașului.

A urmat drumul de la București la Brașov, vizita orașului și un scurt tur la Poiana Brașov, unde toată lumea a savurat o masă românească.

SYM Balkan Ride Tour 2021

În cea de-a șasea zi a turului, caravana a plecat de la Brașov spre Arad, unde scuterele au intrat în Ungaria, continuând traseul anunțat.

Noile modele Maxsym 400 și Maxsym TL 508 participante la această expediție și-au dovedit încă o dată calitățile, problemele tehnice fiind practic inexistente, în timp de evenimentul SYM Balkan Ride Tour 2021 s-a dovedit un adevărat succes.

SYM Balkan Ride Tour 2021

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*