TIBERIU TROIA

One More Lap – Valentino Rossi va face un ultim tur la EICMA 2021

Yamaha va sărbători parteneriatul cu Rossi în cadrul unui eveniment numit One More Lap, organizat pe MotoLive Arena de la EICMA.

Valentino Rossi - One More Lap

Legendarul erou din Tavullia este invitat de Yamaha să parcurgă încă un tur, One More Lap, turul de onoare care va încheia o carieră fabuloasă, totul alături de fanii prezenți la cea de-a 78-a ediție a expoziției internaționale de motociclete de la Milano, EICMA 2021.

Ziua stabilită pentru eveniment este 25 noiembrie, prima zi rezervată publicului iar locul în care va fi organizat este MotoLive Arena, un spațiu în aer liber în care se desfășoară la fiecare ediție a expoziției diferite acțiuni.

One More Lap va fi o ultimă ocazie specială de a aduce un omagiu lui Valentino Rossi și de a retrăi toate emoțiile din lunga sa carieră alături de Yamaha.

Va fi un ultim tur simbolic al Doctorului iar fanii îl vor putea întâlni în direct, vor privi retrospectiv cu el momentele cruciale ale carierei sale și vor savura momentele speciale din cei 16 ani de provocări și succese ale sale.

Inițiativa firmei Yamaha va marca apariția de debut a lui Valentino Rossi la EICMA.

Valentino Rossi - One More Lap

El va călători la expoziția centenară pentru a fi sărbătorit și întâmpinat de public, ocazie unică destinată să devină un moment memorabil pentru marele campion și chiar pentru EICMA.

Întâlnirea va avea loc la doar câteva zile după ultima cursă de Grand Prix din acest an, de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, care va fi totodată și ultima cursă oficială din legendara carieră în MotoGP a lui Valentino Rossi.

Evenimentul special Yamaha One More Lap, care a fost posibil datorită sprijinului EICMA, va avea loc în aer liber și în deplină conformitate cu reglementările actuale privind distanțarea. Accesul la zona evenimentului va fi limitat și gratuit.

Dacă doriți să fiți unul dintre norocoșii care vor putea participa la One More Lap, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați biletul pentru joi, 25 noiembrie, pe site-ul oficial EICMA și apoi să urmați instrucțiunile de participare, care vor fi publicate în zilele următoare pe pagina web EICMA și pe platformele sale de socializare.

Valentino Rossi - One More Lap

 

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*