TIBERIU TROIA

World Ducati Week 2022 va avea loc la Misano

Circuitul “Marco Simoncelli” de la Misano va fi gazda celui mai important eveniment Ducati rezervat fanilor firmei, World Ducati Week 2022, în perioada 22-24 iulie 2022.

World Ducati Week 2022

După o pauză datorată crizei COVID, World Ducati Week 2022 va fi organizat în perioada 22-24 iulie.

La fiecare dintre cele zece ediții precedente au fost prezenți mii de fani ai firmei, sosiți din toată lumea, dornici să sărbătorească motocicletele roșii construite la Borgo Panigale, obiectul pasiunii lor.

De vineri 22, până duminică 24 iulie, circuitul “Marco Simoncelli” din Misano, va fi gazda acestui eveniment mult așteptat, o rețetă perfectă, un mix de distrație, motociclete, teste, paradă, întâlnire cu vedetele firmei și spectacole pentru pasionații de toate vârstele.

WDW 2016

Programul acestei ediții este încă în lucru, dar intenția producătorului este clară: evenimentul din 2022 trebuie să fie cel mai mare din istoria firmei.

Ca o dovadă a amplorii viitoarei manifestații, este confirmată cursa campionilor, “Race of Champions”, în care piloți Ducati de ieri și azi vor lua startul pe motociclete speciale, o ocazie unică pentru fani să-și urmărească eroii la lucru.

Încă există incertitudini legate de pandemie în organizarea evenimentelor. Ducati monitorizează constant situația și va depune toate eforturile pentru a organiza cea de-a unsprezecea ediție a WDW cu respectarea tuturor regulilor necesare, pentru a asigura siguranța participanților.

WDW 2018

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*