TIBERIU TROIA

Indian Chief by Carey Hart

Indian Motorcycle a prezentat motocicleta personalizată de Carey Hart pentru actorul Jon Bernthal, cel de-al treilea proiect special Chief.

Indian Chief by Carey Hart

A treia și ultima motocicletă comandată pentru a prezenta posibilitățile vaste de personalizare ale modelului Chief a fost realizată de fostul pilot de freestyle Carey Hart, inspirându-se din lumea curselor de motocros.

„Îmi place performanța, îmi place să merg repede, să virez repede și să frânez puternic”, a spus Carey. „Nu sacrific nimic pe motocicletele mele care ar putea pune în pericol manevrabilitatea, modul în care funcționează sau siguranța mea.

Indian Chief by Carey Hart

Am fost foarte încântat să aud de proiectul Indian Chief atunci când a fost anunțat pentru că toate detaliile erau legate de școala veche: cu două amortizoare pe spate, cadru triunghiular din oțel, poziția pilotului, cum se comportă motocicleta, puterea. Aceste motoare de 1900 cmc nu sunt o glumă, funcționează ca un campion, iar motocicleta se pretează cu adevărat la personalizare.”

Indian Chief by Carey HartPentru a construi motocicleta perfectă, Carey l-a cunoscut pe Jon înainte de începerea construcției, astfel încât să poată înțelege preferințele și ceea ce îl interesează pe artist. Configurarea ergonomiei a fost ajutată și de faptul că Jon și Carey sunt de înălțimi și dimensiuni foarte asemănătoare, permițându-i lui Carey Hart să stabilească el însuși poziția de pilotaj, „Am vrut doar ca motocicleta să i se potrivească ca o mănușă”, a spus Carey.

Jon a comentat: „Am fost imediat uimit de cât de bun este Carey. Știam că fac asta cu unul dintre cei mai buni din lume. Este ca și cum ai avea încredere în felul în care se exprimă el, felul în care mă cunoaște, ce fel de om sunt și lucrurile care sunt importante pentru mine. Și asta m-a interesat cu adevărat în această colaborare.”  

Carey Hart a instalat pe motocicletă următoarele piese:

– prinderi și înălțătoare ghidon și suport bord Kraus

– manșoane ODI Bars & ODI/Hartluck Lock onIndian Chief by Carey Hart

– pompă frână și ambreiaj Beringer

– etriere frână față/spate Beringer

– cablu ambreiaj Barnett

– discuri de frână față/spate, conducte frână Galfer

– roți, pedale schimbător și frână San Diego customs

– șa Saddlemen Hart Luck

– oglinzi și semnalizatoare Rizoma

– amortizoare spate cu compensator + 1 inch Fox

– eșapament inox 2-în-1 Fab 28

– suport număr înmatriculare Drag Specialties

– șuruburi titan Pro Bolt

– anvelope Dunlop

– vopsitorie realizată de Airtrix

Indian Chief by Carey Hart

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*