TIBERIU TROIA

Yamaha MT Tour din nou în România

MT Tour vine în România – la șase ani de la prima vizită, camionul cu modelele celei mai populare game de motociclete Yamaha ajunge din nou în țara noastră.

Yamaha MT Tour 2022

Îmi aduc aminte de primul eveniment MT Tour în România, SMAEB 2016.

Un stand impresionant Yamaha în expoziție și o adevărată desfășurare de forțe în curte, camionul decorat cu însemnele MT Tour, corturi, steaguri, lume multă, motociclete pentru toată lumea.

Primul tur în România a devenit în scurt timp obicei, pentru că evenimentul a fost organizat și în 2017 și 2018.

Acum, după niște ani în care diferiți importatori au reușit să organizeze astfel de evenimente, publicul nu mai este atât de impresionat de prezența unui camion plin cu bunătăți pentru băieți.

Toți iau în seama mai mult partea practică a acțiunii, faptul că au posibilitatea să testeze diferite motociclete, nimeni nu mai apreciază la adevărata valoare efortul companiei organizatoare.

caravana Yamaha MT Tour

Yamaha MT Tour 2016

Cu toate acestea, Motodynamics, importatorul Yamaha în România, își continuă bunul obicei și a făcut toate demersurile pentru o nouă prezență a caravanei MT Tour în țara noastra și, de această dată, organizatorii s-au gândit și la publicul interesat din alte orașe, cei din București fiind favorizați de fiecare dată.

Evenimentul va avea loc în două etape.

Prima fază a acțiunii se va petrece în București, pe 26 și 27 aprilie, între orele 10:00-19:00, în parcarea unui nou complex comercial, Coloseum Mall 

– https://g.page/ColosseumRetailPark?share.

După încheierea celor două zile în București, întreaga caravană se va deplasa la Timișoara, unde, la sediul dealerului local, Paul Moto, totul va fi luat de la capăt, pe 29 aprilie, cu același orar 10:00-19.00 – https://g.page/paulmoto?share.

Yamaha MT Tour 2018

Yamaha MT tour 2017

Cei interesați să testeze motocicletele în București se pot înscrie aici – https://www.eventbrite.com/e/317579176867, pentru evenimentul din Timișoara trebuie să ia legătura cu magazinul local.

Condițiile necesare pentru test-ride:

– permis valabil și categoria necesară pentru motocicleta dorită (A1, A2 și A)

– echipament de protecție omologat pentru stradă: cască de protecție, geacă, manuși, pantaloni moto și/sau protecții genunchi și încălțăminte adecvată.

Pentru cei care nu pot participa din diferite motive, voi fi prezent la evenimentul MT Tour din București și vă voi povesti cum a fost.

Yamaha MT Tour 2018

Yamaha MT Tour 2018

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*