TIBERIU TROIA

Honda NT 1100 și protecțiile produse de firma Hepco & Becker

Pentru noul model NT 1100 produs de Honda, firma Hepco & Becker a lansat o gamă de accesorii dedicate formată din elemente de protecție și sisteme de bagaje.

Cu o experiență de peste 50 de ani, lider de piață în producția de accesorii moto din Germania, compania Hepco & Becker are în gama de produse elemente de protecție și sisteme de bagaje.

Honda NT 1100

Pentru carenajul noului model NT 1100 au fost produse bare de protecție pentru motor și pentru rezervor, bare care pot fi instalate separat sau împreună.

Honda NT 1100

Pentru a putea instala setul de proiectoare originale Honda pe barele de protecție produse de Hepco & Becker, există un kit de instalare, proiectoarele fiind unul dintre reperele alese de majoritatea celor care fac drumuri lungi.

Honda NT 1100

Tot pentru turele lungi sunt disponibile sisteme de prindere a genților laterale, două variante ale suportului de topcase și un sistem de prindere magnetică a unei genți de rezervor.

Honda NT 1100

Pe aceste suporturi de bagaje se potrivesc numeroase modele de genți laterale și topcase din plastic sau aluminiu, genți care fac parte din gama de produse permanente ale firmei germane, modele prezentate în detaliu pe pagina producătorului.

Honda NT 1100

Pentru cei care nu au urmărit prezentarea modelului Honda NT 1100, am postat filmul realizat împreună cu Razvan pe pista Academiei Titi Aur.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

One thought on “Honda NT 1100 și protecțiile produse de firma Hepco & Becker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*