TIBERIU TROIA

Harley-Davidson va sărbători aniversarea a 120 de ani de existență la Budapesta

Un festival de patru zile organizat în capitala Ungariei va reprezenta evenimentul european prin care Harley-Davidson va sărbători 120 de ani.

Harley-Davidson 120

“Harley-Davidson 120th anniversary event” va avea loc în centrul Budapestei, Ungaria, în perioada 22-25 iunie 2023, unde sunt așteptați motocicliști, fani și entuziaști din întreaga Europă pentru o sărbătoare uriașă, distracție, muzică, artă culinară și cultură moto.

Evenimentul european este unul dintre numeroasele moduri în care compania își va sărbători cea de-a 120-a aniversare pe tot globul în 2023. Festivitățile vor include festivalul Homecoming din Milwaukee, care are loc în perioada 13-16 iulie 2023.

Harley-Davidson 120

Mai multe detalii despre evenimentele Harley-Davidson 120 și Harley-Davidson Homecoming vor fi comunicate în lunile următoare.

Harley-Davidson a lansat recent „The Road to Harley-Davidson Homecoming Challenge”, în care motocicliștii și cei care nu sunt motocicliști deopotrivă pot participa la o tombolă pentru a avea șansa să câștige marele premiu, o excursie la Milwaukee, la evenimentul Homecoming sau numeroase alte premii zilnice și lunare.

Harley-Davidson 120

A devenit tradiție pentru Harley-Davidson să sărbătorească principalele aniversări nu numai acasă, în SUA, ci și în Europa, pentru a oferi șansa motocicliștilor de aici să participe în egală măsură la evenimentele organizate de companie.

Ultima mare aniversare, împlinirea a 115 ani, a fost organizată la Praga, în 2018, eveniment la care am avut șansa să particip.

Pentru cei care nu au citit materialul publicat cu acea ocazie, am postat articolul mai jos.

Cum a sărbătorit Harley-Davidson 115 ani la Praga

Foto: Harley-Davidson

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*