TIBERIU TROIA

ÎnMișcare.ro, surpriza anunțată a sezonului moto 2023

ÎnMișcare.ro este cea mai nouă platformă de vânzări online din România specializată în comercializarea de echipament și accesorii moto, piese și consumabile.

Povestea din filmul de mai sus este adevărată și, chiar dacă prezintă o platformă de vânzări online, este de fapt o poveste de viață.

Este visul unui om de a porni o afacere cu lucrurile pe care le iubește încercând să aducă valoare și să fie de folos comunității în care trăiește, cu speranța că mulți dintre clienți îi vor deveni prieteni.

Platforma ÎnMișcare.ro a devenit funcțională la sfârșitul anului trecut și a fost primită foarte bine încă de la început.

ÎnMișcare.ro - NOS helmets

Structurată pe categorii de produse, platforma oferă principalele articole necesare unui motociclist, oferind consiliere reală și rapidă tuturor celor care au nelămuriri.

Căști, echipamente, sisteme de bagaje, accesorii diverse, piese și consumabile, toate aceste categorii de produse provenind de la mai mulți producători importanți, se găsesc aici.

Căștile sunt probabil categoria de produse cea mai bine reprezentată, compania mamă care coordonează activitatea platformei ÎnMișcare.ro fiind importator al căștilor NOS și Motocubo și dealer oficial al mărcilor NEX, MT și AXXIS.

ÎnMișcare.ro - NOS helmets

Echipamente produse de Seventy, Unik Racing și Shad, sisteme de bagaje de la Shad, Givi și Kappa și accesorii diverse Puig, Sena, Intercom și Ram Mount completează oferta bogată și diversă.

În fine, pentru ca motociclistul să nu fie nevoit să caute piese și consumabile în altă parte, platforma pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse provenind de la unii dintre cei mai cunoscuți producători din domeniu: Polisport, MIVV, Bel Ray, Eneos, BS Battery, All Balls și Hiflofiltro.

O nouă intrare pe piața din România și nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, intrați pe pagina ÎnMișcare.ro și o să vă convingeți.

ÎnMișcare.ro

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*