TIBERIU TROIA

Cum a fost la inaugurarea magazinului Asfalt Uscat din Brașov

Duminică 26 martie a fost inaugurat în Brașov noul magazin de echipamente moto al companiei Asfalt Uscat.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

Magazinul Asfalt Uscat din București este deja cunoscut de mulți motocicliști, chiar dacă încă nu a împlinit un an de la deschidere.

Firma a activat online de la înființare și deschiderea unui magazin fizic a fost un pas normal și previzibil, având în vedere succesul comercial înregistrat încă de la început.

Importator și distribuitor al unor firme de renume, Asfalt Uscat a introdus pe piața din România niște produsele ale unor firme mai puțin cunoscute în țara noastră, alături de mărcile cunoscute.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

O gamă largă de echipamente produse de Rev’It, Rebelhorn, Trilobite, O’Neal, OZONE,  Helstons, căști de la HJC, NZI, O’Neal, sisteme de genți și bagaje produse de Kriega, Shad,  Qbag, Pack’n Go și accesorii diferite din gama producătorilor Midland, LAMPA, Ram Mounts, S100 își găsesc locul pe rafturile magazinului din București, situat pe strada Drumul între Tarlale nr.63, Cățelu, Ilfov.

În afară de acest magazin, produsele pot fi găsite în principalele magazine de motociclete, accesorii și echipamente aflate pe întreg teritoriul țării, dealerii de motociclete având parteneriate cu importatorul.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

Chiar dacă echipamentele distribuite de Asfalt Uscat sunt deja cunoscute de mulți și sunt răspândite în mai multe magazine, se simțea nevoia unui al doilea magazin specializat dedicat echipamentelor, în care să poată fi expusă toată gama de produse aflate în magazinul din București.

Și iată că acest magazin a apărut în Brașov.

Situat într-o incintă de pe strada Grigore Ureche, nr.14, magazinul este o copie mai mică a celui din București, dar cuprinde întreaga gamă de articole importate de companie.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

Am plecat din București cu noaptea în cap, ca să pot ajunge la Brașov înainte de inaugurarea anunțată pentru ora 10.

Am ajuns în același timp cu o parte din echipa Asfalt Uscat, colegii de la București veniți să-i susțină în munca de organizare pe noii colegi de la Brașov.

Aici am găsit o hală atent decorată, transformată din spațiu de depozitare într-un magazin cochet, așa cum am văzut prin țările cu tradiție în comerțul cu accesorii și echipamente moto.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

Un spațiu de peste 250 mp în care clienții sunt întâmpinați de o echipă prietenoasă, oameni gata să te asiste și să te ghideze prin labirintul de echipamente expuse.

Am profitat de faptul că în magazin se făceau ultimele pregătiri și am făcut mai multe fotografii ale echipamentelor expuse, în așteptarea clienților.

Deschiderea magazinului fusese anunțată online și imediat după ora 10 au început să apară primii clienți primiți încă de la intrare cu dulciuri și cafea.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

În scurt timp magazinul s-a animat, au sosit mai mulți motocicliști, s-a făcut și prima vânzare, pe scurt, magazinul a început să funcționeze cu adevărat.

După câteva ore petrecute în prima zi a magazinului, mi-am luat rămas bun de la colegii din echipa Asfalt Uscat, de la motocicliștii prezenți în magazin și, ca să parafrazez un clasic, am încălecat pe o șa și am plecat la București ca să scriu povestea noului magazin din Brașov.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Magazinul Asfalt Uscat din Brașov

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*