TIBERIU TROIA

Romaniacs 2015 s-a terminat. Să ne amintim momentele deosebite şi să ne pregătim pentru spectacolul din 2016.

Sărbătoarea off-road s-a încheiat, dar am avut parte şi în acest an de momente memorabile. Pentru cei care nu au fost norocoşi să fie martori la evenimentul din Sibiu, sau pentru cei care aşteaptă cu înfrigurare ediţia 2016, vă propun nişte albume cu fotografii de excepţie de la Romaniacs 2015.

Romaniacs 2015 a fost un concurs de excepţie, cu peste 370 piloţi din 40 ţări, veniţi cu familiile şi prietenii, o primă etapa Prolog spectaculoasă şi alte 4 zile de mare luptă, la capătul cărora primii trei clasati au fost sportivii pe care toată lumea îi aştepta şi pe care toţi îi admiră şi iubesc, dar şi începători care au furnizat surprize plăcute.

Organizarea s-a ridicat la cele mai înalte cote, pregătirile începând cu mult timp înainte de eveniment, fiind implicaţi foarte mulţi entuziaşti.

Vă propun să sărbatorim eforturile organizatorilor şi spectacolul oferit de piloţi prin câteva albume cu teme legate de Romaniacs 2015.

Azi am pregătit câte o poză din fiecare album care va urma.

Romaniacs 2015

Sibiul in sarbatoare

Romaniacs 2015

Moto in apa

Romaniacs 2015

Momente dificile

Romaniacs 2015

In noroi

Romaniacs 2015

Romaniacs si satul romanesc

Romaniacs

Momente inedite

Romaniacs

Bucuria victoriei

Dacă v-a plăcut, mai jos sunt alte articole despre Romaniacs

Album foto Romaniacs 2015 – “Momente dificile”

Dacă nu aţi văzut toate cursele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*