TIBERIU TROIA

Motor Team, dealerul Honda și Suzuki, a inaugurat o spălătorie modernă R2W

R2W (Ready-to-wash) este un concept nou de spălătorie modernă, recomandată  motocicletelor și scuterelor.

spălătorie R2W

Ori de câte ori mi-am spălat motocicleta la spălătoriile din oraș, am rămas cu pete pe piesele cromate și pe cele din aluminiu eloxat.

Asta nu era singura problemă care mă deranja. Când ajungeam la spălătorie, trebuia să aștept până se răcea motorul, căruia nu-i făcea bine apa rece turnată peste motorul fierbinte.

Din aceste motive, de ani de zile, îmi spăl motocicletele acasă, dar locuiesc la casă și e mai simplu.

Toate aceste inconveniente au fost rezolvate de noile spălătorii apărute, care folosesc apă caldă, tratată și detergenți fără sodă.

Motor Team, dealerul Honda și Suzuki din București, a inaugurat recent o astfel de spălătorie modernă, un concept nou, R2W (Ready-to-Wash), model foarte popular în Europa, intrat recent și în țara noastră.

Este un sistem self-service, în care clientul cumpără jetoane, adică timp, cele patru programe oferite de instalația de spălare fiind la alegerea clientului.

spălătorie R2W

Pentru noi, motocicliștii, nu toate programele sunt utile, dar un scuter sau o motocicletă poate fi spălată foarte repede, fără urme sau pete la final.

Un jeton costă 2,5 lei, poate fi cumpărat prin aplicația R2W, care poate fi instalată pe telefon și îți oferă 2 minute de utilizare a instalației cu oricare dintre cele patru programe, apa utilizată fiind filtrată de două ori prin niște filtre de osmoză.

Și aici, apropos de apa tratată prin osmoză, am auzit una dintre cele mai stupide și xx întâmplări adevarate, tipică pentru România. desprinsa parca din serialul de comedie Las Fierbinți.

La una din spălătoriile de același tip proaspăt deschise în București, auzind că apa este tratată prin osmoză și este pură, chiar dacă nimeni nu a specificat că apa ar fi potabilă, au apărut niște gospodari care au plătit cinstit jetoanele și au umplut niște mari bidoane cu apa din instalație, pentru murături.

Așadar, nu dați fuga cu butoaiele pentru murături la spălătorie, dar puteți încerca o spălare pe motocicleta voastră, cred că o să-i placă.

spălătorie R2W

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*