TIBERIU TROIA

Accesoriile produse de Yamaha pentru noul Tracer 700

Unul dintre modelele de succes lansate în ultimii ani de Yamaha, Tracer 700, se află la cea de-a doua generație, fiind radical modificat.

Yamaha Tracer 700

Ca de obicei, la fiecare model nou, Yamaha pune la dispoziția clienților o gamă largă de accesorii.

În ultimul timp, utilizând o metodă preluată din industria auto, producătorii de motociclete alcătuiesc pachete de accesorii, oferindu-le cu un preț mai bun decât dacă reperele din alcătuirea respectivului pachet ar fi achiziționate separat.

Yamaha nu face excepție de la acest obicei nou apărut în comerțul cu motociclete și a pregătit câteva astfel de seturi pentru Tracer 700.

Yamaha Tracer 700

Weekend Pack pentru Tracer 700

Weekend Pack conține un set de cutii laterale ușoare, produse din ABS, împreună cu sistemul de prindere, un parbriz înalt, protecție de rezervor și priză USB.

Pentru utilizarea zilnică, Yamaha propune Urban Pack, un set care include un Top Case de 39 litri echipat cu spătar pentru pasager, sistemul de prindere al cutiei și același adaptor (priză) USB.

Sport Pack este un set destinat celor cu un stil de pilotaj mai sportiv, care apreciază un suport mai ușor pentru numărul de înmatriculare și o apărătoare de lanț din aluminiu, împreună cu o mască pentru radiator și protecții laterale pentru rezervor, care îmbunătățesc considerabil aderența genunchilor pilotului.

Yamaha Tracer 700

Travel Pack pentru Tracer 700

În fine, pentru amatorii de drumuri lungi, Yamaha a pregătit Travel Pack, în care sunt incluse cutiile laterale City cu sistemul de prindere aferent, o șa mai confortabilă decât cea oferită în configurație standard, un parbriz mai înalt pentru o protecție la vânt mai bună și acelasi adaptor USB, util mai ales la drumuri lungi.

În afară de aceste seturi, sunt pregătite numeroase alte accesorii și fiecare dintre articolele incluse în seturi amintite sunt disponibile separat.

Există eșapament complet Akrapovic, cric central, protecții de motor, diferite modele de genți pentru bagaje și două modele diferite de șa, una confort, alta mai joasă cu 20 mm, pentru coborârea poziției.

Yamaha Tracer 700

Sport Pack pentru Tracer 700

Presupunând că cei 20 mm cu care poate fi coborâtă șaua nu sunt suficienți, pentru piloții mai scunzi mai există o soluție extremă, cu care poate fi coborâtă poziția șeii cu încă 25 mm: setul de arcuri scurte produse de Hyperpro, care, în afară de coborârea poziției au marele avantaj de fi progresive, nu liniare, ca cele standard, avantaj major pentru situațiile în care motocicleta este utilizată pe drumuri mai proaste.

În timp ce prețurile pentru majoritatea accesoriilor oferite de Yamaha ca opționale sunt cunoscute, seturile prezentate sunt atât de noi, încât prețurile nu au fost comunicate încă nici importatorilor.

Yamaha Tracer 700

Urban Pack pentru Tracer 700

Toate accesoriile produse pentru noul Tracer 700 pot fi comandate la magazinul din București al importatorului oficial pentru România, firma Motodynamics, sau la oricare dintre magazinele dealerilor autorizați din teritoriu.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, vă puteţi abona la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*