TIBERIU TROIA

Cum a fost la prezentarea modelelor de motocros Yamaha 2020

Eveniment în lumea motociclismului din România: noile modele de motocros Yamaha 2020 au fost prezentate la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park.

motocros Yamaha 2020

Nu sunt cuvinte mari, chiar a fost un eveniment deosebit, a fost mai mult decât o simplă prezentare de motociclete noi, o adevărată sărbătoare a sportului cu motor.

Ca de obicei, Adrian Răduță și echipa RAMS au fost gazde perfecte, sprijiniți de colectivul firmei importatoare Yamaha, Motodynamics SRL. Efortul a fost comun și rezultatul pe măsură.

Prezentarea noilor modele de motocros Yamaha 2020 a reprezentat doar un pretext pentru a aduna din nou pasionații sportului cu motor, mici și mari, copii și părinți, jurnaliști sau simpli iubitori ai motociclismului off-road.

Pe circuitul amenajat pentru compețiile de motocros, gazdele au amenajat o expoziție mobilă: corturi, butoaie, spațiu pentru relaxare și, bineînțeles, motocicletele pentru care ne-am adunat.

După o scurtă prezentare a modificărilor aduse modelelor 2020, Adi Răduță ne-a povestit aventura primei participări românești la una din etapele competiției bLU cRU organizată de Yamaha, concurs desfășurat la Assen, în Olanda, unde unul dintre tinerii piloți pregătiți de el, Zoltan Ordog, a reușit să fie selecționat pentru etapa următoare, superfinala Masterclass.

Ca o recunoaștere a efortului depus, a meritelor sale în crearea și susținerea școlii și pregătirea generației de tineri piloți, Adi Răduță a primit titlul onorific de Ambasador al firmei Yamaha în România și o placă simbolică pentru numărul de concurs.

motocros Yamaha 2020

După acest scurt moment de suflet a urmat partea practică a evenimentului, invitații având posibilitatea să testeze noile modele, la început reprezentații mass-media, după care toți ceilalți invitați.

În paralel cu agitația din jurul motocicletelor expuse, membrii echipei de copii a școlii RAMS au participat la o sesiune de antrenament foarte serioasă, îndrumați atent de Adi Răduță și de Brian Jorgensen.

Mai puțin cunoscut în țara noastră, Brain este, de patru ori campion național al Danemarcei, campion European, câștigător de etapă la clasa MX-GP din campionatul mondial, fost antrenor al echipelor naționale ale Danemarcei și Norvegiei, actual antrenor al echipei de talente Yamaha.

În afară de numeroasele competiții și campionate câștigate, el este fondatorul unei Academii de motocros, o școală pentru piloții de toate vârstele, o adevărată fabrică de campioni.

Am profitat de prezența lui Brian Jorgensen, o adevărată personalitate din lumea motocrosului și am reușit să-i iau un interviu care va fi difuzat în emisiunea La Volan, film pe care îl voi posta după difuzare.

Una peste alta, încă o zi la birou.

Bravo Yamaha, bravo Adi Răduță !

motocros Yamaha 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*