TIBERIU TROIA

Noile modele prezentate de Kawasaki la EICMA 2019

Respectând tradiția ultimilor ani, în noiembrie am putut admira nu mai puțin de șase noi modele prezentate de Kawasaki la EICMA 2019.

De vreo douăzeci de ani sunt prezent la cea mai importantă expoziție de motociclete organizată la Milano, EICMA și, în ultimii cinci ani am reușit să fac materiale video ale celor mai importante standuri din expoziție.

De fiecare dată am fost martor al lansărilor noilor modele Kawasaki, fiind sprijinit permanent de prietenul meu Tudor, care conduce operațiunea Kawasaki România și am luat interviuri atât piloților, cei trei campioni mondiali Ana Carasco, Tom Sykes și Jonathan Rea, cât și a managerului de PR de la Kawasaki Europe, domnul Martin Lambert.

În acești ultimi ani, am asistat de fiecare dată la un adevărat recital al noilor modele, apariția lor fiind susținută și ajutată de prestația spectaculoasă a echipei oficiale din campionatul mondial de Superbike, prezența la vârful clasamentului acestei competiții fiind condiționată de lansarea unor modele noi în fiecare sezon.

Pentru sezonul 2020, Kawasaki a lansat șase noi modele, concentrându-se atât pe modelele destinate începătorilor sau utilizării de fiecare zi, cât și pe extinderea gamei de motociclete performante echipate cu motor supraalimentat.

Oricare dintre noile modele prezentate de Kawasaki la EICMA 2019 poate fi comandat la magazinul din București al importatorului autorizat în România, compania United Motors, sau din rețeaua de dealeri ai acestei firme.

Kawasaki la EICMA 2019

Kawasaki Z H2

Filmul a fost prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 30 noiembrie 2019.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*