TIBERIU TROIA

Ducati a lansat programul de personalizare Ducati Unica

Cei care vor să-și construiască motocicleta visurilor, o pot face acum împreună cu designerii firmei prin programul Ducati Unica.

Ducati Unica

Prin programul anunțat recent, Centro Stile Ducati își deschide porțile fanilor firmei și îi asistă în crearea motocicletelei dorite, cu adevărat unică.

Cei care vor face parte din acest program vor avea posibilitatea să intre în atelierul centrului de design al firmei, unde vor putea explica specialiștilor ce anume vor de la viitoarea motocicletă și vor avea posibilitatea să facă vizite periodice, în care să urmărească etapele de dezvoltare a motocicletei proprii.

Cu ajutorul specialiștilor din echipa Ducati Unica, procesul de construcție și personalizare va putea influența orice detaliu al motocicletei: materiale exotice, finisaje speciale, culori deosebire și instalatea unor accesorii din gama Ducati Performance.

Ducati Unica

Fiecare etapă a realizării motocicletei va fi documentată și entuziaștii se vor putea implica de la primele schițe până la festivitatea de livrare a motocicletei.

Fiecare motocicletă realizată prin programul Ducati Unica va fi livrată proprietarului însoțită de un certificat de unicitate, care atestă originalitatea ei și faptul că respectiva motocicletă nu va fi replicată niciodată.

Atenția la detalii care va fi acordată la fiecare proiect Ducati Unica atrage după sine o responsabilitate sporită a producătorului, care va putea accepta în fiecare an un număr foarte

Ducati Unica

limitat de cereri și doar proiectele care sunt considerate ca făcând parte din valorile promovate de Ducati.

Dealerii Ducati sunt parte integrantă a acestui proiect. Luând legătura cu reprezentanții rețelei oficiale, se pot afla informațiile necesare pentru a solicita accesul la program, activ în întreaga rețea de magazine, aplicabil la ambele game, Ducati și Scrambler Ducati.

Pentru cei interesați, în România, importator oficial Ducati este compania Metrotehnica Internațional, prin magazinul propriu Ducati București.

Ducati Unica

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*