TIBERIU TROIA

De vorbă cu Vlad, sau moșii la gura sobei

L-am invitat pe vechiul meu prieten Vlad Haralambie la o întâlnire în care, dacă nu mai putem să alergam pe circuite, măcar să vorbim despre curse.

La noi sezonul este mult mai scurt pentru toată lumea, cu excepția câtorva cutezători, care merg pe motocicleta în orice condiții și care sunt considerați ca fiind niște ciudați, sau excentrici de majoritatea nemotocicliștilor.

Și, pentru că dorul de mers pe două roți ne macină (pe noi, motocicliștii), ne adunăm la gura sobei să depănăm amintiri, în timp ce oftam după zilele însorite.

Vlad Haralambie pe MZ125GP

Vlad Haralambie pe MZ125GP – 1987

Material prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii “La volan” din decembrie 2013

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

One thought on “De vorbă cu Vlad, sau moșii la gura sobei

  1. Serban

    Ar trebui sa povestesti cum Mobra si apoi Hoinar ajungeau sa dezvolte viteze si cai putere mult mai multi.Eu veneam cu Marian la un antrenament pe Toboc calare pe o Mobra (eram doi pe ea) si ne opreste radarul pe Colentina !Aveam cam 110 km/h !Binenteles ca nu am recunoscut “E Mobra cu doi insi nu prinde mai mult de 60-65 km/h!!”Militienii s-au uitat unul la altul au dat din cap si noi n-am continuat drumul. Habar nu aveau ca e o Mobra cu patru transferuri ptr. viteza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*