TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle, primul producător de motociclete din SUA, a anunţat modelele 2016

După un al doilea semestru în care au înregistrat un record al vânzărilor şi o creştere spectaculoasă a cererilor pentru modelul Scout, Indian Motorcycle se pregăteşte pentru o prezenţă memorabilă la ce-a de a 75-a ediţie a întâlnirii anuale de la Sturgis.

Indian Motorcycle

Indian Scout 2016

Într-o perioadă dificilă pentru comerţul cu motociclete pe întreg mapamondul, Indian Motorcycle se află pe una dintre culmile succesului, având o ascensiune neegalată de nici un alt producător, cu o reţea de dealeri la nivel global în expansiune, bucurându-se de multă atenţie şi creştere a cotei de piaţă.

Indian Motorcycle

Indian Scout 2016

Indian Scout 2016, acum şi în varianta cu ABS

Lansat pentru prima dată cu 80 ani în urmă, noul Scout are un motor de 1130 cmc, 2 cilindri gemeni în V instalat pe un cadru din aluminiu turnat, care îi conferă o manevrabilitate foarte bună, având o masă totală de 253 kg.

Indian Motorcycle

Indian Chief Dark Horse 2016

Indian Chief Dark Horse 2016

Unul dintre cele mai şocante cruisere de pe piaţă, motocicleta este vopsită în negru mat cu doar câteva detalii cromate, păstrând aripile bogate care au definit aspectul Indian Motorcycle de-a lungul timpului.

Cu o capacitate cilindrică de 1820 cmc şi un cuplu maxim de 161 Nm, motorul este instalat pe acelaşi şasiu care echipează modelul Chief Classic, având în configuraţie standard ABS, pornire fără cheie, cruise control electronic.

Indian Motorcycle

Indian Chief Classic 2016

Indian Chief Classic, Indian Chief Vintage şi Indian Chieftain 2016

Pentru 2016 Indian Motorcycle revine la gama sa de success Indian Chief, cu motoare de 1820 cmc, mari suprafeţe cromate şi detalii impecabil lucrate, toate modelele fiind dintre cele mai atrăgătoare cruisere de capacitate mare.

Indian Motorcycle

Indian Roadmaster 2016

Indian Roadmaster 2016

Poate cel mai luxos model de touring, Roadmaster oferă o multitudine de echipamente şi sisteme care completează performaţele motorului: parbriz reglabil electric, şei şi manşoane încălzite, ABS, sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor, pornire fără cheie, 144 litri capacitate spaţiu depozitare cu sistem centralizat de închidere a cutiilor şi cruise control electronic.

Sursa: Indian Motorcycle

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de modele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*