TIBERIU TROIA

Ducati Multistrada 1200 S model 2016 – test şi prezentare – varianta video

Noul Multistrada 1200 S i-a impresionat pe toţi cei care au testat-o, fani sau nu ai motocicletelor Ducati.

Multistrada 1200

Motorul Testastretta DVT, Ducati Skyhook Suspension (DSS) şi pachetul electronic complex sunt principatele atribute definitorii ale acestei motociclete cu adevărat multifuncţionale.

160 CP şi un cuplu motor impresionant nu ar fi bune de nimic dacă puterea nu ar fi transmisă la roată prin intermediul unor amortizoare performante semiactive, dublate de un pachet electronic care gestionează modurile de pilotaj, controlul tracţiunii, ABS-ul eficace şi pe viraj, totul posibil prin apariţia modulului inerţial, sufletul tuturor sistemelor de pe Multistrada 1200.

Chiar dacă motocicleta este mare, controlul perfect pe care îl ai te face să te adaptezi foarte repede dimensiunilor şi performanţelor motorului, pilotajul devenind o plăcere.

Multistrada 1200 S este un model construit pentru folosinţa pe stradă şi, ceea ce am făcut eu scoţând motocicleta în afara asfaltului, nu este un exemplu de urmat.

Pentru asta trebuie să mai treacă 2-3 luni până la apariţia noului model Enduro, pe care Ducati l-a prezentat în premiera la Milano, la cea de-a 73-a ediţie a EICMA.

Materialul filmat de mai jos este mai mult o prezentare generală a noului model. Adevăratul test detaliat şi bine documentat va urma şi va fi postat aici.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 19 decembrie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

One thought on “Ducati Multistrada 1200 S model 2016 – test şi prezentare – varianta video

  1. Bservice

    Buna, am parcurs mai multe articole din site-ul tau, inclusiv cel de fata si vreau sa spun ca imi place cum prezinti informatiile. Eu lucrez in marketing la un service auto din Bucuresti si citesc frecvent informatii din domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*