TIBERIU TROIA

Yamaha a prezentat echipa oficială şi motocicleta pentru WSBK 2016

După o absenţă de câţiva ani, Yamaha revine în WSBK 2016 cu echipa oficială Pata Yamaha şi o nouă motocicletă.

WSBK 2016

În cadrul unei ceremonii comune, Yamaha a prezentat presei echipele oficiale şi motocicletele pregătite pentru sezonul competiţional 2016, atât în MotoGP, cât şi în WSBK 2016, revenirea fiind anunţată cu mult înainte.

Echipa oficială Pata Yamaha de Superbike va fi Crescent Racing, având ca piloţi pe Sylvain Guintoli, Campion Mondial WSBK în 2014 şi Alex Lowes, Campion BSB în 2013.

WSBK 2016

“Am venit la începutul anului trecut cu un YZF-R1 complet nou, care considerăm că a reprezentat o schimbare majoră. Am intrat direct în competiţii în multe ţări, la clase diferite de concurs şi am avut succes peste tot”, a declarat Eric de Seynes, Chief Operating Officer la Yamaha Motor Europe.

Noua motocicletă a fost testată şi dezvoltată cu succes timp de un an în cele mai puternice competiţii de profil: MotoAmerica, din SUA, în care Yamaha a cucerit titlul la Superbike şi la Superstock 1000 şi British Superbike, în care titlul de Campion a fost obţinut de Josh Brookes.

WSBK 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*