TIBERIU TROIA

Yard Built, concursul de customizare organizat de Yamaha se apropie de sfârşit

În câteva zile vom afla care este cea mai apreciată motocicletă, la concursul Yard Built  fiind prezentate multe motoare interesante.

Yard Built

Fine Cut – Madras Comp SRL & Tridex Moto – Iasi, Romania

Cea de-a doua ediţie a concursului de customizare rezervat dealerilor Yamaha se apropie de sfârşit.

Acţiune demarată anul trecut, Yard Built s-a bucurat de mult succes, în ediţia din 2015 fiind prezentate nişte motociclete deosebite.

Chiar dacă iniţiativa copiază concursurile de customizare derulate de Harley-Davidson de mulţi ani, Yamaha a reuşit să mobilizeze dealerii, care au construit motociclete interesante, cu forţe proprii, sau ajutaţi de constructori locali.

Decizia finală aparţine publicului, care poate vota pe pagina pregatită de Yamaha, dedicată concursului Yard Built şi vreau să cred că va câştiga cea mai bună motocicletă, aleasă ţinând cont de volumul de muncă, valoarea reperelor manufacturate, dar şi de rezultatul final.

Mai jos sunt câteva dintre proiectele prezentate la concursul Yard Built 2016.

Yard Built

Phoenix Messenger – Phoenix Motorcycles – Marea Britanie

Yard Built

XVFastback – Daytona Motor – Turcia

Yard Built

XV950 Bomber – Motor Centrum West – Olanda

Yard Built

Noah – Uhma Bike – Polonia

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*