TIBERIU TROIA

Prezentare jeans Rokker Revolution – echipament moto impermeabil

Filosofia Rokker este stil şi protecţie fără compromis şi se pare că Rokker Revolution le întruneşte pe ambele.

rokker revolution

Echipamentul Rokker Revolution este produs 100% din Schoeller Denim-Dynatec, o combinaţie eficace dintre Kevlar, cordura şi bumbac, produsă de firma elveţiană Schoeller, extrem de rezistentă la abraziune, cu aspect de jeans clasic.

Ceea ce face din Rokker Revolution să fie cu adevărat revoluţionar, este membrana integrată “C change”, care contribuie la reglarea temperaturii corpului, fiind 100% impermeabilă şi oferind protecţie la vânt în acelaşi timp.

În momentul în care se produce umezeală, datorită creşterii temperaturii corpului, porii membranei se deschid şi permit eliminarea excesului de căldură şi vaporii de apă.

Când corpul produce mai puţină rokker revolutioncăldură şi umiditate, porii membranei se închid şi păstrează caldura corpului, în acest fel fiind creat un microclimat optim pentru organism, prin reglarea temperaturii şi a umezelii.

Se produc atât pantaloni, cât şi geacă, ambele fiind disponibile pentru bărbaţi şi femei.

Pantalonii Rokker Revolution au o croială clasică, ca Levi’s 501, sunt drepţi, largi, cu talia înaltă şi au fermoarul lipit, impermeabil.

La genunchi şi sold sunt prevăzute buzunare pentru protecţii, făcute din Schoeller-Dynatec 100%, iar la genunchi se află două straturi din acelaşi material, pentru protecţie sporită.

Geaca are protecţii incluse la coate, umeri şi la spate, toate elementele de protecţie oferite fiind produse de o firmă cunoscută – D3O, aceeaşi care furnizează protecţii multor producători de echipament premium.

Protecţiile D3O sunt conforme standardelor CE de nivel 2, iar materialul din care sunt produse conferă protecţie şi confort, fiind uşoare şi flexibile, distribuind forţele la impact pe întreaga suprafaţă, datorită structurii inteligente a materialului.

Pantalonii sunt realizaţi fără cusături sau capse, care ar putea zgâria motocicleta şi sunt livraţi împreună cu protecţiile într-o cutie din lemn pentru bărbaţi şi într-o geantă elegantă pentru doamne.

Geaca este realizată după aceleaşi principii ca pantalonii, cele două capse de jos fiind cauciucate, pentru protecţia caroseriei motocicletei.

Preţul pantalonilor Rokker Revolution este 1990 lei, geaca costă 2990 lei şi produsele pot fi cumpărate de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul gamei Rokker în România.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*