TIBERIU TROIA

Suzuki V-Strom DL650XT – Test şi prezentare – varianta video

De nişte ani aşteptam să apară un model Suzuki care să fie enduro touring adevărat, adică să fie echipat cu roţi cu spiţe. Şi iată că a apărut V-Strom DL650XT.

Derivat din vechiul motor de pe SV şi DL, propulsorul de pe noul model V-Strom DL650XT este puţin modificat şi face folosirea motocicletei în afara asfaltului cât se poate de plăcută.

Poziţie comodă de pilotaj, confortabilă la drum lung, manevrabilă pe asfalt, dar şi pe teren accidentat, frâne performante, protecţie bună la vânt şi forme aerodinamice, toate acestea caracterizează noul model Suzuki.

Datorită caracteristicilor motorului, şasiului echilibrat şi accesoriilor instalate pe motocicletă în versiune standard, sau disponibile ca opţionale, DL650XT este recomandat începătorilor, dar şi celor care vor să-l folosească zi de zi în regim normal, fără pretenţii sportive.

Modelul Suzuki V-Strom DL650XT poate fi comandat prin firma Motor Team, unicul dealer oficial Suzuki din Bucureşti.

V-Strom DL650XT

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 21 mai 2016.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*