TIBERIU TROIA

Despre California Superbike School

Am fost pe circuitul Motorpark Adâncata la prima sesiune a cursurilor organizate de California Superbike School și vreau să vă povestesc cum a fost.

Cea mai veche și cunoscută școala de perfecționare moto, California Superbike School, a venit în România.

Este singura școală de acest fel care are un curs tipărit, material tradus în 12 limbi, singura școală care are un corp de instructori profesioniști care se deplasează pe toate circuitele din țările în care școala organizează cursurile de pregătire, împreună cu instructorul (ca să nu-i spun “profesorul”) de teorie.

Cursurile sunt structurate pe nivele de pregătire, iar prima ședință la care am fost prezent a fost, evident, nivelul 1.

Cursul cu tematica primului nivel va fi organizat din nou pe 15 octombrie, iar din primăvara viitoare vor continua cursurile care vor trata nivelele următoare.

La fiecare nivel sunt predate, urmărite și corectate niște probleme specifice pilotajului, complexitatea subiectelor crescând în dificultate la fiecare nivel.

Fiecare element este predat și discutat la sală împreună cu instructorul de teorie, după care cursanții sunt însoțiți pe circuit de instructorii de pilotaj, care merg în spatele și în fața fiecărui pilot, explicându-i, atât cât se poate, din mers, detaliile care trebuie corectate, după care discuția este continuată și detaliată după terminarea sesiunii pe circuit, înainte de începerea predării următorului element de lucrat.

California Superbike School

Am discutat cu mulți dintre cei care au participat la prima ședință și toți au fost plăcut surprinși de efectul cursurilor, simțind progresul imediat.

E normal ca după orice ședință de perfecționare să se simtă o îmbunătățire a unor obiceiuri greșite, dar se pare că, în cazul cursurilor predate la California Superbike School, opinia generală este favorabilă, progresul fiind simțit de toți participanții.

Succes California Superbike School, la cât mai mulți cursanți în România și cât mai mulți ani de viață !

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*