TIBERIU TROIA

Scuterele electrice Yadea au ajuns în România

Scuterele electrice sunt din ce în ce mai căutate și două dintre modelele produse de firma Yadea au ajuns în magazinele din România.

Yadea C-umi

Yadea C-umi

Cei care au vizitat ediția 2019 a expoziției specializate SMAEB, au avut ocazia să vadă două dintre modelele electrice produse de firma Yadea.

Expuse în compania unor motociclete și ATV-uri spectaculoase, în standul companiei ASP Goup East, importator în România al motocicletelor Indian și a gamei de vehicule Polaris, scuterele au fost mai puțin studiate de vizitatori, chiar dacă sunt mai utile, fiind recomandate utilizării zilnice în traficul aglomerat al marilor orașe.

Cele două modele sunt C-umi și C-line, ambele având același motor electric, aceleași caracteristici tehnice, aceleași performanțe și chiar același pret.

Yadea C-line

Yadea C-line

După apariția mostrelor expuse la SMAEB 2019, scuterele au început să fie livrate magazinelor din rețeaua dealerilor firmei ASP East Group, următorul lot de scutere fiind așteptat în cursul săptămânii viitoare.

În afară de avantajul evident al motorul electric, scuterele Yadea sunt echipate cu sisteme inteligente de protecție, având pornire fără cheie.

Cheia electronică (modulul pe care îl păstrează pilotul), emite un semnal care comandă blocarea, respectiv deblocarea sistemelor electronice.

Yadea

De asemenea, pe blocul de comandă din stânga ghidonului, există un buton “P”, care previne pornirea scuterul în cazul acționării accidentale a accelerației.

Scuterul va funcționa numai după acționarea butonul P, măsură de protecție utilă folositorilor neatenți sau copiilor care ar putea încerca să pornească scuterul în absența părinților.

În scurt timp voi testa cele două modele și voi posta filmul de prezentare a scuterelor Yadea.

Yadea

Fișa tehnică scutere Yadea

Motor 1,2 kW, masă 60 kg, viteză maximă 45 km/h, autonomie 50-60 km.

Acumulatori 48V, 28Ah Lithium și 60V, 21Ah Pb-acid, timp încărcare 5-6 ore.

Lungime 1720 mm, lățime 725 mm, înălțime 1020 mm.

Jante față/spate 10”, anvelope față/spate 3.00-10” tubeless.

Instalație lumini tehnologie LED, display bord LCD albastru.

Preț Yadea C-umi și C-line – 1690 EURO

Yadea

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*